Недоволен клиент спретна див екшън във фризьорски салон в Карлово

  • 14 февруари 2022 16:09

  • 3879
  • 2
Недоволен клиент спретна див екшън във фризьорски салон в Карлово
© gettyimages
Слушай новината Слушай новината

Мъж сътвори истински екшън във фризьорски салон в Карлово. Поведението му принудило полицаи да го арестуват и да му наложат глоба.

Грозните сцени се разиграли в петък следобед. Малко преди 15:00 часа мъртвопиян нахлул в салона. През това време собственичката подстригвала клиентка.  Пияният настоял незабавно да бъде подстриган, но фризьорката му отвърнала, че за деня няма свободни часове и трябва да се запише за друг ден. Като чул това, мъжът побеснял.  Започнал да се държи грубо и арогантно с нея, отправил обидни думи, хвърлял пари по земята. И двете жени се уплашили много.

Заловиха мъжа, който стреля днес по жена в София

Фризьорката позвънила в полицията, а пияният избягал. Униформените дошли на място, разпитали хората от фризьорския салон. Тръгнали да търсят нарушителя в района, но не го открили и си тръгнали, пише Марица.

Към 16.30 часа обаче агресивният тип се завърнал. Отново нахлул в салона. Този път собственичката била сама, изплашила се и веднага подала сигнал в полицията. Пияният отново започнал да я нагрубява и ставал все поагресивен. Дори се опитал да хване фризьорката, което я накарало да излезе навън и да се затича към близката градинка. Пияният тръгнал след нея, но в този момент дошли полицейските служители. Те  му поискали документ за самоличност, но той заявил, че няма да представи такива и започнал да ги нарежда. Казал, че не били никакви, нарекъл ги „шматки“. Агресивното му поведението наложило да бъде задържан и отведен в ареста за 24 часа. 

Малко след това пияният бил изправен пред съда в Карлово. Признал за поведението си и за тормоза, дори изразил готовност да се извини на фризьорката. В крайна сметка магистратите му наложили глоба в размер на 350 лв. по Указа за борба с дребното хулиганство. 

 

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3879 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
.

2022.07.27 | 21:30

2
Един звучен шамар и готово.

2022.02.14 | 19:48

1
как може 350 лева за такъв б,ок,лук?

Добави коментар

Водещи новини