Издирват мъж в Хасково за измама

  • 25 януари 2022 10:07

  • 1913
  • 0
Издирват мъж в Хасково за измама
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

Мъж на 32-години от Хасково е издирван за измама, съобщи ОД на МВР. Вчера в 17.30 часа на спешния телефон в хасковското управление е получен сигнал от служителка в офис на система за извършване на парични преводи и плащания на на улица "В.Друмев" в областния град.

Тя е заявила, че час по-рано офисът е бил посетен от мъж, на когото тя знае малкото име, и е поискал да му "зареди" сумата от 300 лева в неговия акаунт за онлайн залагания, където той е регистриран.

Възрастна жена даде 5000 лева на мним лекар след телефонна измама

Жената се предоверила и превела сумата без предварително да получи парите. Мъжът излязъл от офиса под предлог, че ще посрещне негов приятел, който му носел парите, които не му достигали.

Тя го изчакала, но той повече не се появил. След извършена справка служителката установила, че въпросната сума е "изиграна".

В хода на издирвателните действия, полицаите са установили самоличността на мъжа, а именно - 32-годишен хасковлия, познат им с проявите си, който се издирва. Работата по образуваното досъдебно производство продължава, уточниха от полицията.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1913 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини