Тийнейджър от Исперих катастрофира с открадната кола

  • 19 януари 2022 11:57

  • 466
  • 0
Тийнейджър от Исперих катастрофира с открадната кола
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

Тийнейджър от Исперих е катастрофирал с откраднат автомобил. Младежът не е пострадал, нанесени са материални щети по две леки коли, съобщават от Областната дирекция на МВР в Разград.

Служители на Районното управление в Исперих са разкрили извършителя на катастрофа с откраднат автомобил, станала на 15 януари. Сигналът за блъсната кола е получен на тел.112 от 41-годишния ѝ собственик. Тогава мъжът от Исперих е обяснил, че личният му автомобил "Волво", паркиран пред дом му, е ударен около 00.30 часа на 15 януари от неизвестен водач на "Фолксваген Голф".

При разследването на случая е установено, че "Фолксваген"-ът е откраднат и след произшествието изоставен в близост до дома на 37-годишния му собственик.

От Дирекцията уточняват, че в хода на образуваното досъдебно производство и предприетите оперативно-издирвателни действия е установено, че непълнолетен /16-годишен/ тийнейджър от Исперих е автор на противозаконното деяние. За БТА говорителят допълни, че младежът се разхождал с приятел, видели незаключения автомобил и решили да се поразходят. Второто момче не се качило в колата. До момента 16-годишният младеж, посегнал на чужда собственост, не се е водил на отчет при инспектор в Детска педагогическа стая.

Заради катастрофа е ограничено движението в участък на пътя Русе-Бяла

Константин Тодоров
466 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини