Закопчаха трима, докато обират фирмен склад в Горна Оряховицa, един пострада

  • 08 януари 2022 17:29

  • 1511
  • 0
Закопчаха трима, докато обират фирмен склад в Горна Оряховицa, един пострада
© Pixabay

Трима са задържани при опит за кражба от фирмен склад в Горна Оряховица, един от тях е пострадал, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР във Велико Търново.

По първоначална информация днес около 11.00 ч. в полицейското управление е получен сигнал от частна охранителна фирма за нарушение в техен обект.

Свиха пари и бижута за близо 9000 лв. от жилище в София

Към адреса незабавно е насочен полицейски екип, като единият от униформените забелязал в двора на фирмата лица и се насочил към тях, а колегата му тръгнал към сградата. В същото време от там върху него се нахвърлил мъж, който след това се опитал да избяга.

Произведени били изстрели със стоп патрон, при което мъжът е пострадал. Той е откаран във великотърновската болница, по предварителни данни с повърхностни наранявания и без опасност за живота. Незабавно са били предприети заградителни мероприятия, задържани са две лица. На местопроизшествието се извършва оглед.

По случая е започнато досъдебно производство за опит за кражба. Образувано е и следствено дело. Към момента няма данни за неправомерни действия от страна на полицейските служители, се уточнява в съобщението.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1511 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини