Мъж преби служителка в офис в Ръжево Конаре, отмъкна ѝ 6000 лв.

  • 20 януари 2022 15:43

  • 1314
  • 0
Мъж преби служителка в офис в Ръжево Конаре, отмъкна ѝ 6000 лв.
© bulphoto (архив)
Слушай новината Слушай новината

Мъж наби служителка от офис на Изипей в пловдивското село Ръжево Конаре и отмъкна 6 000 лева.

Ударът обирджията реализирал в понеделник привечер, минути след края на работното време на офиса, съобщава "Марица", позовавайки се на хора от селото.

Пребиха жестоко близнаците-милионери от Микрево

Влязъл вътре, заявил, че ще плаща сметка. Само след секунда нападнал служителката. Ударил я с твърд предмет по главата, след което я изритал с всичка сила и заповядал да не гъква. Взел наличните пари от оборота през деня, към 6 бона, и избягал. Служителката станала и успяла да натисне паник бутона.

Само две минути по-късно охранители барикадирали офиса, но от обирджията нямало и следа. Полицаи от близкото районно извършили оглед. Разпитали и хора от селото, както и от близкия до офиса на Изипей хранителен магазин. Извършителят се издирва.

Според разследващите обирджията не е местен. 

Служителката се е изплашила много от случилото се. 

"Офисът отвори врати преди три месеца. Хората тъкмо свикнаха с него и е много удобно. Надявам се след тази случка да не затвори. Днес офисът работи, служителката е тук. Тя не е от Ръжево Конаре, но тук и е работното място", коментира кметът Димитър Гинов. По думите му, не става въпрос за местен човек, тъй като всички в селото се познават. Той се надява съвсем скоро извършителят да бъде заловен. 

Ако не бъде открит заедно с парите, вероятно загубата ще трябва да е за сметка на служителката. 

 

Мая Йорданова
1314 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини