Алексей Петров стана кмет на пандизчии

  • 28 май 2012 07:16

  • 4843
  • 2
Алексей Петров стана кмет на пандизчии
©

Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна беше обявен за кмет на шести отряд на Централния софийски затвор. Всеки отряд си има неформален лидер, който разрешава споровете между лишените от свобода и ги представлява пред затворническата администрация. Кметът контролира и "екстрите", които се внасят нелегално - наркотици, алкохол, цигари, телевизори и лаптопи, пише "Всеки ден".

Надзирателите, които участват в далаверите работят само с "кметовете". Отрядът, който е на подчинение на Трактора се състои от около 30 затворници с влезли в сила присъди. Оставалите пандизчии наричат този отряд "девическия". Прозвищата се дължат на богатата сексуална култура на затворниците - там няма нито един регистриран на болен от СПИН и от венерически болести. Членовете на отряда задължително ползват презервативи и лубриканти и регулярно си правят всички изследвания за болести. 

Така шести отряд се води за "елитен", тъй като там не се допускат хероиново зависими наркомани, цигани и бедняци. Разпределение в шести отряд се получава след рушвет между 5 000 и 10 000 лв. Там работата е проформа, само за да получат кръстче, тъй като два дни работа се броят за три излежани. Затворниците плащат и по 500 лв. на пандизчии, които да работят вместо тях.

Последвайте канала на

Novini.bg
4843 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
СВИДЕТЕЛЯТ

2014.03.04 | 18:15

2
Мръсникът винаги се урежда. Сигурно и на оня свят ще подкупи дяволите да не го слагат в казана. Но все някога ще си получи заслуженото рано или късно!

2012.05.28 | 13:25

1
ИНТЕРЕСНИ И ЗАБАВНИ КЛИПОВЕ И СНИМКИ http://adf.ly/8x5lM

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини