Свидетелка по делото: Алексей Петров е жесток човек

  • 20 май 2012 20:59

  • 4375
  • 3
Свидетелка по делото: Алексей Петров е жесток човек
©

Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна се оказа жесток човек, който в гърдите си не носи сърце, а камък. Помагал ми е, но помощта му от началото докрай е била користна, с цел изнудване.

Това заяви за предаването на Нова телевизия, „На четири очи” Донка Митева. Тя е сестра на покойната Винена царица Роза Георгиева и свидетел по мегаделото „Октопод” срещу Петров и още петима.

Митева заяви, че не е променяла показанията си по делото на 180 градуса, а поискала да бъде разпитана повторно, за да ги допълни. За 1-ия й разпит пред съда на 26 януари лично Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна я ескортирал от Ямбол до София. Зад него пътувала кола с охрана. „Алексей ми помагаше с цел да ме изнудва”, обясни Митева и допълни: „Присвои си имота ми на бул. „Цар Борис” 136”.

Пред Цветанка Ризова, Донка Митева заяви категорично: „Алексей не беше обикновен човек и полицай. Страхувала съм се и не го крия. Пред имота предпочетох живота си”.

Последвайте канала на

4375 3

Коментари 3

Добави коментар
Стоян

2012.05.22 | 08:56

3
Това отдавна се знае, както и че трактора и Гоце са продукт на една система - ДС- затова и не са в затвора. Неотдавна един бивш генерал каза ,че 10 год. мв призидентството Гоце е събирал данни за прокурори , съдии и адвокати - за какво мислите го е правил?Затова и Сергей Петров не е в затвора , където му е мястото, но винаги идва Видов ден! И за Гоце също - бог забавя , но не забравя!
Asen Prodanov, Burgas

2012.05.22 | 08:55

2
Освен че е рекетьор, Алексей Петров е изключително нагъл. Наглостта му стигна върха когато реши че му подхожда висок ръководен пост в държавата и обяви кандидатурата си на изборите. Мястото му е зад решетките. Дано корумпираността на българските магистрати не попречи на осъждането му

2012.05.21 | 10:14

1
Е толко па да не се проверявате за грешки не вервАх! "Сидетелка по делото"?!?

Добави коментар

Водещи новини