Мъж задигна кутия за събиране на средства за болна жена в Казанлък

13 април 2021 08:53

Мъж задигна кутия за събиране на средства за болна жена в Казанлък
© Нова телевизия
489 0

Кутия с дарения бе открадната в Казанлък. В нея е имало събрани над 500 лева. Парите са събирани за лечението на Зара Халачева. Тя страда от бъбречна недостатъчност.  Майка е на 15-годишно дете.

Кражбата е извършена в центъра на града. Една от кутиите била поставена в заведение, чиито служители са възмутени от случилото се. Те, заедно със стотици казанлъчани, са съпричастни към събирането на средствата, които трябва да бъдат събрани за трансплантацията на жената в чужбина.

Кутията изчезнала в събота, след края на работния ден. „Тъкмо си тръгвах от работа. Крадецът беше в заведението. Хората тук го познават. Издебнал е подходящ момент – вижда се как се оглежда, взема кутията и си тръгва. Колегите са сигнализирали в полицията в момента, в който са  разбрали за кражбата”, заяви в сутрешния блок на Нова телевизия Кирил Димитров, който е служител в заведението.

Опитаха да оберат джамия в Смолян

Крадецът е разпознат като Карло – криминално проявен мъж. Лежал е в затвора и за убийство. От полицията заявиха, че той е установен, но все още не е задържан, защото се укрива. Обявен е за общодържавно издирване.

Novini.bg
489 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини