Оставиха в ареста мъжете, обвинени в кражба на пътни знаци в Разград

  • 15 март 2021 16:31

  • 367
  • 3
Оставиха в ареста мъжете, обвинени в кражба на пътни знаци в Разград
© Getty Images/Guliver

Разградският районен съд определи мерки за неотклонение "задържане под стража" на 59-годишния Алеко А. и 34-годишния Съби С. от разградското село Стражец, съобщиха от пресцентъра на съдебната институция.

Двамата - баща и син са привлечени като обвиняеми за кражба на пътни знаци и стоманени стълбове в Северната индустриална зона на Разград. За извършеното от тях умишлено престъпление се предвижда наказание "лишаване от свобода" от една до десет години.

Съдебният състав, като е съобразил становищата на страните и събраните доказателства е преценил, че може да се направи обосновано предположение за съпричастността на двамата към повдигнатото обвинение.

Задържаха за 72 часа бащата и сина, откраднали пътни знаци в Разград

В тази насока са свидетелските показания, протоколите за оглед, претърсване и изземване. Съдът е намерил, че е налице и опасност двамата да се укрият с цел да избегнат предвиденото наказание. Според съдебния състав, вероятността двамата да извършат престъпление също е реална.

Определението може да бъде обжалвано пред Окръжния съд в Разград.
 

Novini.bg
367 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Ashleya23

2021.04.10 | 03:55

3
­­­В­­и­­­ж­­т­­­е­­ ­­­м­­о­­­я­­т­а­­­ ­т­­­и­й­­н­­­ ­­­п­­­у­т­к­а­­ ­-­­ ­­W­­W­W­­­.­B­­­G­­­1­7­­­.­C­­­L­U­­B­­
ANTIFA

2021.03.15 | 20:41

2
ИРАНЕЦА СИ Е ИРАНЕЦ ДОРИ ДА СЕ НАРИЧА БЪЛГАРИН
ХХХ

2021.03.15 | 20:39

1
МАФИЯТА ГЕРБ И ВМРО И НФСБ И ВОЛЯ И АТАКА ВИ ЛЪЖАТ ЧЕ ВЪВ БЪЛГАРИЯ Е ИМАЛО КОМУНИЗЪМ И СЕГА СЪЩО ИМА КОМУНИСТИ БКП СЕ НАРИЧАХА КОМУНИСТИ НО РЕАЛНО БЯХА СОЦИАЛИСТИ А БСП НЕ СА СОЦИАЛИСТИ А СА НАСЛЕДНИЦИТЕ НА ПРЕДАТЕЛИТЕ НА СОЦИАЛИСТИТЕ ТЕЗИ ОТ БСП СА С ДЕСНИ СХВАЩАНИЯ ТЕ ДОРИ ВЪВЕДОХА ПЛОСКИЯТ 10% ДАНЪК НАЛИ НЕ СТЕ ЗАБРАВИЛИ ЧЕ ТРОННАТА КОАЛИЦИЯ ПО ИДЕЯ НА БСП ГО ВЪВЕДЕ ТОВА Е ДОКАЗАТЕЛСТВО ЧЕ ТЕ НЕ СА НИТО КОМУНИСТИ НИТО СОЦИАЛИСТИ А ИНАЧЕ Б.БОРИСОВ Е БИЛ ЧЛЕН НА БКП ТОВА ГО ЗНАЕ ВСЕКИ

Добави коментар

Водещи новини