Подозират Очите и Хамстера за покушение над шефа на ГДБОП

  • 11 май 2012 09:07

  • 4294
  • 2
Подозират Очите и Хамстера за покушение над шефа на ГДБОП
©

Антон Петров-Хамстера и Димитър Желязков-Митьо Очите са обсъждали атентат срещу директора на ГДБОП Станимир ФлоровСтанимир Флоров   Станимир Флоров е роден  в София. Завършва военния факултет на Националната спортна. Това гласи неофициална информация след като вчера двамата бяха арестувани при операция на столичния бул. „Черни връх“.

Вътрешният министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа обаче не потвърди тази информация. „Постъпи оперативна информация, че става въпрос за ръководен служител от ГДБОП“, каза вицепремиерът пред БТВ. Той разказа, че Антон Петров Хастера и Митьо Очите са се видели първо в Бургас. Надали двамата обсъждат новата театрална постановка или хитовите заглавия на филмите през този сезон, заподозря Цветанов. Може пък да са си говорили за жени, предположи водещата Ани Цолова.

Възможно е, потвърди Цветанов, но побърза да уточни, че ако има информация за готвено покушение органите на властта трябва да реагират. След операцията Митьо Очите е бил освободен, а Антон Петров-Хамстера все още е в ареста с 24-часова мярка за неотклонение. Ако не успеем да докажем участието им в организиране на атентат или похищение на двамата ще им се даде предупредителен протокол, уточни вътрешният министър.

Последвайте канала на

Novini.bg
4294 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
НМ(народна милиция)

2012.05.19 | 01:52

1
Аз пък подозирам Цветанов,Борисов,Найденов,и цялата останала пасмина в опит да затрият България.

2012.05.19 | 01:52

2
това със затриването го направиха комунистите още през далечната 1944г.

Добави коментар

Водещи новини