Близките на пребит и наръган с нож млад мъж искат справедливост

  • 02 март 2021 07:36

  • 832
  • 4
Близките на пребит и наръган с нож млад мъж искат справедливост
© getty images

Близки на млад мъж, пребит и намушкан от футболни фенове, търсят виновните. Момчето е пребито жестоко от петнайсетина души, а единият от тях го е ръгал с нож. Това се е случило в столичния квартал „Младост” 4. Не се знае дали мъжът изобщо ще успее да проходи така, както го е правил преди, информира Нова телевзия.

Вчера журналистът Иван Петров разказа в социалните мрежи, че е извършен опит за убийство на неговия брат. Мълчал е един месец, с надеждата да намерят справедливост.

„На 3-ти февруари, малко преди полунощ, брат ми ми се обади от Окръжна болница. Заедно с негов приятел са отишли да ядат дюнери. Докато чакат да им стане поръчката, към тях прехвърчава бутилка. Чуват се викове. Излизат от заведението, за да видят какво става и брат ми казва, че вижда срещу себе си около 15 души с маски, тръби и вериги”, разказа той.

„Трудно му е да си спомни дали е имало някакви реплики преди това. Не е познавал тези хора. Това, което ме навежда на мисълта, че става въпрос за вражда между футболни агитки е, че неговият приятел е бил с шапка на един от столичните клубове”, допълва Петров.

Наръгаха многократно мъж с ножица на "Лъвов мост"

„Ден или два по-рано пък фенове на другия столичен клуб са нападнали момче, което е имало нещо общо или е имало дрехи или познавателни елементи.  По всичко изглежда, че това е било отговор”, казва журналистът.

По думите му приятелят на брат му успява да избяга. „Хващат обаче брат ми и му нанасят много сериозен побой. Докато 15 души са го били, някой го е намушкал в краката и с нож. За съжаление, лекарите не са оптимисти, че ще може да ходи нормално някога. В момента е с патерица”, допълва Иван Петров.

Novini.bg
832 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
ЙОРДАН

2021.03.02 | 09:17

1
Не е възможно това, казва тиквата. България е в разцвета си. Всичко върви добре, както никога до сега. Изроди мръсни. Жалко за момчето. Дано се възстанови. 30г.боклука стои на главите ни. Защо ги търпим?

2021.03.02 | 09:25

2
Тръгне ли един тъпунгер да се украсява с дрехи на футболен клуб, да си носи последствията. И синът на комуниста Христо Монов с репликата за "интернет лумпени" се подвизаваше в ултрасите на "Левски" и се правеше на страшен бияч, но се намери един храбър австралиец да го унищожи.

2021.03.02 | 09:28

3
Футболните агитки се бият безмилостно за това кой пропаднал селски клуб рита топката по-силно. Жалки типове.
Betsya22

2021.04.10 | 03:57

4
­­­В­­и­­ж­­т­­е­­ ­­­м­­о­я­­т­­­а­ ­­­т­­и­й­н­­­ ­­­п­­­у­т­­­к­­а­ ­­­-­­­ ­­W­W­W­.­­B­­­G­1­­­7­­.­C­­L­­U­­­B­

Добави коментар

Водещи новини