Първи подробности за стрелбата с три трупа във Варна

  • 09 декември 2020 16:19

  • 25070
  • 3
Първи подробности за стрелбата с три трупа във Варна
© bulphoto

Апартаментът в центъра на Варна, който бяха открити три трупа, е на шведски гражданин. Тройното убийство потресе морската столица.

Сигналът за жестокото престъпление е подаден малко преди 11:00 часа. Жертвите са две момчета и едно момиче на видима възраст около 25-30 години. Телата са намерени в апартамент на първия етаж на ул. “Македония” 105 в центъра на Варна.

Стрелба във Варна! Жертвите са три

Живеещи в блока са чули няколко изстрела. Съседка разказа, че жилището, в което е станало тройното убийство, е имало наематели. Съседите често подавали сигнали в полицията заради шумните партита в апартамента.

Приятелката на единия от убитите коментира пред БНТ, че причина за жестокото престъпление е ревност. Момичето било напуснало приятеля си, а той я заплашвал да я убие.

"Живее два блока по-надолу. Беше й гадже... тя го остави. Буквално я заплашваше, че ще я убие… беше луд. Записи имам от крещенето му, какви скандали е имало. Идва да я търси, да я бие, да я дърпа", каза приятелката на единия от убитите мъже.

В момента на престрелката в жилището е имало още двама души, а млада жена е успяла да избяга, скачайки през терасата. Отведена е от екип на "Спешна помощ". В момента полицията извършва оглед. Не се знае дали става въпрос за любовен триъгълник или има и четвърти човек, който е извършил кървавата саморазправа с жертвите.

От Варненската окръжна прокуратура заявиха, че повече информация ще има на по-късен етап. Предстои да бъдат направени съдебно-медицинска и балистична експертиза.

 

Мая Йорданова
25070 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2020.12.09 | 17:09

3
Пак “Македония “.......

2020.12.09 | 16:46

2
Да ти е сладко

2020.12.09 | 16:41

1
К.у.р.в.е.н.са.к.и оргии

Добави коментар

Водещи новини