Господ е пазил пешеходците при катастрофата с Милен Цветков

  • 22 април 2020 07:48

  • 1564
  • 2
Господ е пазил пешеходците при катастрофата с Милен Цветков
© Кадър - Нова телевизия

Няма спирачен път преди удара в колата на Милен ЦветковМилен ЦветковМилен Цветков е роден на 30 юли 1966 г. в София. На 19 април 2020 година е убит при катастрофа. Завършва.  Господ наистина е пазил пешеходците, които са в близост до спрялата кола на светофа, в която се забива джипът. Това заяви в ефира на Нова телевизия Валдимир Тодоров от Асоциацията на пострадалите в автомобилна катастрофа.

Висока възбудимост, чувство за превъзходство, липса на умора и липса на критичност за рискови ситуации. Това се случва при сядане зад волана след употреба на алкохол и наркотици. Визуална картина за резултата от тяхното въздействие създават специални очила, които помагат да се добие реална представа за забавянето на реакциите и изкривеното възприятие за дистанция.

Експерт: Трябва да има по-строги наказания за убийците на пътя

"Употребата на наркотици играе много лоша шега на шофьорите. Възприятията за обектите не са реални. Скоростта на автомобила, който удари Милен ЦветковМилен ЦветковМилен Цветков е роден на 30 юли 1966 г. в София. На 19 април 2020 година е убит при катастрофа. Завършва, е около 80 км/ч. С такава скорост за една секунда колата преминава 22 метра, а ако реакциите са забавени разстоянието достига до 44 метра”, обясни автомобилният състезател Румен Дунев.

Парата, която излиза от атомобилае при пръскането на газовата бутилка, късмет е, че другият автомобило не е произвел искра и тя не се е взривила.

Синът на депутата Лъчезар Иванов проговори за катастрофата, при която загина Милен Цветков

По думите на специалистите трябва да започне масовото закупуване на тестове за наркотици.

Последвайте канала на

Novini.bg
1564 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2020.04.24 | 23:39

2
Премиера и без наркотици си е достатъчно шантав...
Батак идва

2020.04.22 | 11:44

1
Масовото тестване за наркотици трябва да започне от парламента и министрите особенно от премиера

Добави коментар

Водещи новини