Разстреляният Йордан Динов се съдел с държавата за близо 300 бона

  • 05 април 2012 08:07

  • 2235
  • 0
Разстреляният Йордан Динов се съдел с държавата за близо 300 бона
©

Със смъртта на Йордан Динов най-вероятно фирмата му ще приключи работа. Това заяви пред БТВ адвокатът на разстреляният собственик на мрежа за онлайн залаганията Илко Стоянов.

Динов е бил в София заради три дела в Административен съд София град. Коментирахме линията на защита, тъй като Йордан Динов е завършил право и бизнес мениджмънт в Благоевград, разказа неговият адвокат. Делата са за акциите на НАП и принудителните административни мерки за запечатване на центровете на Динов. Става въпрос за наказателни постановления на стойност 3000 лв, но ако ги умножите по 100 пункта сумата нараства неимоверно. Отделно от това Динов е понасял допълнителни щети от спирането на работата на клиентските си центрове. Той е искал да заведе дело срещу държавата, ако обвиненията на НАП и Държавната комисия по хазарта бъдат отхвърлени, разказа Илко Стоянов.

Управителят на австрийския букмейкър Франческо Баранка, на който е бил представител Йордан Динов сподели, че е бил приятел с разстреляния благоевградчанин. Никога не е казвал, че е заплашван. Баранка преди време обяви, че мачът между Монтана и Левски спечелен с 3:0 е бил манипулиран. Преди края на срещата са постъпили необичайно високи залози с победа на Левски с разлика от три гола, каза адвокатът. Той нашумя в медиите и че други мачове между Литекс, Славия, Локомотив Пловдив и Локомотив София са нагласени.
Пред БТВ президентът на Славия Венци Стефанов обяви, че обвиненията в манипулиране на мача с Локомотив София са недоказани. Ако има доказателства, нека да ги представи пред полицията призова Стефанов.

Последвайте канала на

Novini.bg
2235 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини