Наели близък приятел на хазартния бос да го убие

  • 05 април 2012 06:58

  • 6233
  • 5
Наели близък приятел на хазартния бос да го убие
© Булфото

Близък човек е бил нает да ликвидира хазартния бос Йордан Динов. Тази версия лансират полицаи, коментирайки фактите на зрелищното убийство в центъра на София.

Според униформените хазартният бос е бил придружаван от близък – познат или приятел, нает да го убие. Полицаите се позовават и на факта, че у бизнесмена е била намерена непокътната огромна сума пари – 5000 евро и 32 00 лева, както и два таблета и айфон. Ченгетата смятат, че въпросните пари били приготвени от Динев за наем и ремонт на заложните му пунктове в центъра на столицата.

Според разкази на продавачи в магазини, разположени недалеч от мястото на покушението, Динев бил забелязан да върви по улицата с мъж, с когото разговарял. Малко по-късно чистачка от “Титан” забелязала непознатия да се отдалечава от улица “Будапеща”.
Мъжът, обадил се пръв на спешния телефон 112, разказва, че чул странен шум – като пукане на пуканки и излязъл от магазина си. На тротоара видял да лежи окървавен мъж. Линейката пристигнала минути след сигнала и простреляният веднага бил транспортиран до “Пирогов”, където обаче починал от смъртоносния изстрел в главата.

40-годишният Йордан Динов беше убит вчера сутринта в центъра на София. Разстреляният е син на известния гинеколог от Благоевград д-р Петър Динов. От МВР обясниха, че убитият се е занимавал с нелегален хазарт, а от 2004 година датира първата му регистрация в полицията. Динев се е занимавал с черно тото, но е имал и регистрирана букмейкърска къща. От полицията уточниха още, че няма данни да е бил заплашван или да се е чувствал застрашен.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
6233 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2012.04.07 | 10:18

5
в тия времена най-добрите ти приятели са ти първи врагове
Потресен от медиините коментари!

2012.04.07 | 10:18

4
Защо продължавате да петните името на човека. Беше много свестен и умен човек, но в България явно те са неудобни на големите играчи. А полицията са толкова некадърни, че винаги те последни разбират какво се е случило. Ако влезнат и прочетат по форумите какво пишат хората, по лесно могат да стигнат до някакви заключения, а не да си измислят небивали истории. Нека да почива в мир!
da

2012.04.07 | 10:18

2
СУТРИНТА АДВОКАТА МУ ЗАЯВИ ПО БТВ, ЧЕ ДЕЛОТО ДЕТО Е УНЕВЕНЕН ЗА ХАЗАРТ ПРЕДИ ГОДИНИ ОЩЕ НЕ-Е ИЗТРИТО, А И ТУК СЪЩО ЗАПОЧВЪТ С ТОЯ КАЗУС...РАЗСЛЕДВАН ЗА НЕЗАКОНЕН ХАЗАРТ...АЛОООООООО НИКОГА НЕ-Е РАСЛЕДАН И ОСЪЖДАН ЗА ТОВА, А СЕГА ВОДИ ДЕЛА С ДЪРЖАВАТА КАКВИ ДАНЪЦИ ДА ПЛАЩА КАТО СУМИ НЕ ГЛОБИ...НО ДЪРЖАВАТА И ЕВРОФУТБОЛ СА ПОРЪЧИТЕЛИТЕ
vrag

2012.04.07 | 10:18

3
Жалко за човека, но Еврофутбол не прощава
Преториан

2012.04.07 | 10:18

1
Опа Еврофутбол ....не търпи конкуренти .......

Добави коментар

Водещи новини