Закопчаха циганин превозващ 100 агнета

  • 04 април 2012 18:54

  • 1365
  • 1
Закопчаха циганин превозващ 100 агнета
©

40-годишен рецидивист от Ихтиман бе задържан от служители на ОДМВР – София. Причина за ареста му е, че той превозвал около 100 агнета без необходимия документ за живата стока.

На автомагистрала „Тракия” автопатрул при сектор „Престъпления по пътищата” към областната дирекция е спрял за проверка товарен автомобил „Пежо Боксер”, управляван от 40-годишния мъж от Ихтиман. Пътните полицаи установили, че в камиона са натоварени около 100 агнета и това наложило довеждането му в районното управление в Ихтиман за изясняване на произхода на животните.

Докато съпровождал камиона, автопатрулът бил засечен от бус „Форд Транзит”. Водачът на товарния камион не се подчинил на полицейското разпореждане и потеглил към кв. „Изток”, където, подпомогнат от свои познати, побързал да разтовари агнетата от камиона в частен двор. В резултат на незабавно издирване, предприетото съвместно с полицейски служители от Ихтиман, вчера сутринта мъжът е бил задържан. Освен него, в ареста са доведени и водачът на буса - 29-годишен мъж, както и собственикът му, двамата от същия град, които след разпит са били освободени.

40-годишният е известен на полицията, регистриран за кражба и закана за убийство. По случая е образувано досъдебно производство. Привлечен е като обвиняем по чл. 270 от НК, взета му е мярка за неотклонение „подписка”.

Последвайте канала на

Novini.bg
1365 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Бичето

2012.04.05 | 11:39

1
Циганина си вози роднините вие го арестувате не ви е срам :)

Добави коментар

Водещи новини