Младен Маринов разясни подробности за стрелбата в Горна Оряховица

  • 21 февруари 2020 14:40

  • 2407
  • 0
Младен Маринов разясни подробности за стрелбата в Горна Оряховица
© Булфото (архив)

Министърът на вътрешните работи Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, отговори на журналистически въпроси в кулоарите на парламента.

Той изнесе и последни новини около екшъна в Горна Оряховица.

Припомняме ви, че там униформен извади пистолета си и простреля буйстващ охранител.

 

Надрусан охранител заплашва с нож полицай, той го простреля

 

"Получава се искане за съдействие от екип на Спешна помощ през телефон 112. В същото време такъв сигнал постъпва и от родителите на въпросното лице. Колегите са реагирали незабавно. Отивайки на място на деветия етаж виждат лице, което има нож в себе си и е в явно раздразнено състояние. Колегите правят всичко възможно да успокоят лицето, за да контролират ситуацията. В този момент той ги напада с ножа. Колегите са действали изключително професионално, като това е станало и пред погледа на служителя на "Бърза помощ"", коментира Маринов случилото се в Горна Оряховица.

"Лицето е настанено в болница, без опасност за живота. Раните му се обработват. Най-вероятно е някакво психично разстройство. Явно лицето е било в състояние, което го е направило раздразнителен, включително и срещу служителите на МВР", допълни вътрешният министър.

Той уточни, че на място са и прокурорът на Горна Оряховица, както и следствените органи на местното полицейско управление.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2407 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини