Има задържан за банковия обир в София

  • 13 февруари 2020 09:04

  • 5829
  • 3
Има задържан за банковия обир в София
© Булфото (архив)

Един човек е задържан за обира на банковия клон вчера на столичния булевард “Цар Борис III“, съобщава МВР. Лицето му е било заснето от охранителните камери на банката.

При обиските полицията е намерила част от парите. МВР не дават повече информация.

Междувременно нов въоръжен грабеж бе извършен в София, този път в магазин. Маскиран мъж с пистолет е влязъл в денонощен магазин в столичния квартал "Изток," заплашил персонала и е взел оборота. След това е избягал. Полицията го издирва.

МВР на извънредна среща с охранителните фирми

Припомняме, че в сряда маскиран мъж заплаши с пистолет персонала на банков клон в търговски център на булевард "Цар Борис III" в столицата и успя да открадне 11 000 лева, а в понеделник също имаше банков обир - на бул. "Мадрид" в София, при който нападателят задигна около 15 000 лева.

Продължава издирването и обирджиите, които нападнаха офис за касови разплащания във Враца. Въоръжените с ножове мъже заплашили служителката на касата и откраднали около 5 хиляди лева.

Пореден въоръжен грабеж в София! Този път обраха магазин в кв. "Изток"

Заради серията грабежи вътрешният министър Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, вчера събра професионалното ръководство на МВР на спешна среща. Освен насоките на конкретните разследвания, които води полицията, са били обсъдени и конкретни мерки в две направления - мащабна проверка на физическата и техническа охрана на банковите клонове в страната, както и мероприятия за засилване на тяхната сигурност и превенция на евентуални бъдещи посегателства.

 

Мая Йорданова
5829 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ГОТИНИЯ

2020.02.13 | 10:58

3

Браво на МВР!

ГРАД КОЗЛОДУЙ

2020.02.13 | 09:22

2

МАФИЯ

:)))))))))

2020.02.13 | 09:18

1

Хайде МВР сега е време да хванете поне една дузина тийнейджъри с трева, за да покажете, че успешно се борите с престъпността! :D:D:D Смях ! :)

Добави коментар

Водещи новини