Заловиха близо 8 000 контрабандни лекарства за полова мощ на ГКПП Дунав мост - Видин

  • 20 декември 2019 13:31

  • 932
  • 0
Заловиха близо 8 000 контрабандни лекарства за полова мощ на ГКПП Дунав мост - Видин
© Агенция Митници

Митнически служители от Главна дирекция "Митническо разузнаване и разследване" /ГД МРР/ иззеха 7950 опаковки, съдържащи общо 50 670 сашета и таблетки със сексуални стимуланти, при митническа проверка на излизащ от страната микробус в района на ГКПП Дунав мост-Видин, съобщиха от Агенция "Митници".

В района на ГКПП Дунав мост-Видин, служители от ГД МРР отклоняват на 17 декември за щателна митническа проверка микробус с холандска регистрация, управляван от български гражданин.

Митничари спипаха контрабандна виагра от Турция за Нидерландия

Шофьорът заявил, че превозва пратки на физически лица, личен багаж и козметика за Западна Европа и представил две товарителници, в които стоката не била подробно описана. При извършената митническа проверка, служителите откриват в пратката за Германия кашони съдържащи 2970 кутии с 20 790 сашета лекарствен препарат с надпис "KAMAGRA" и 4980 блистера с 29 880 таблетки "SILDENAFIL" - и двете лекарствени средства са видове стимуланти за полова мощ.

Лекарствените препарати са иззети тъй като не са разрешени за продажба на територията на ЕС. Работата по случая продължава,уточняват от Агенция "Митници".

Последвайте канала на

Мая Йорданова
932 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини