Журналист: Расистките обиди на мача България-Англия са били планирани

  • 19 октомври 2019 08:53

  • 3838
  • 6
Журналист: Расистките обиди на мача България-Англия са били планирани
© Нова телевизия

Толкова бурна седмица не е имало до сега. Това заяви спортният журналист Гено Даскалов в “Събуди се” по Нова телевизия по повод расисткия скандал от мача България – Англия.

“За седмица се случиха много бурни действия. Трудно е да се следи. Мисля, че всичко започна месец по-рано и първият ни мач с Англия, след който имаше предупреждение. Разбрах, че част от обвинените са влезли на стадиона облечени като стюарди”, каза още Деян Веселинов, журналист.

“Къде бяха СДВР и МВР на излизане от стадиона, след като тези момчета са си тръгнали. Според мен това е преднамерен и организиран акт”, допълни той.

“Във всички зони на стадиона е имало скандирани и подмятания. Английски привърженици също са дискриминирали българи на мач в Англия. Скандалите обаче, “изядоха” главата на Михайлов и Балъков. Нормално е България да падне от Англия, но можем само да предполагаме какво щеше да стане, ако нямаше скандал”, коментира Даскалов.

"Българският футбол върви надолу. Хората искат да виждат качество, а не да броят парите, които са останали в БФС", допълни Деян Веселинов.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
3838 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2019.10.19 | 09:15

2

tocno kato pri izborite ciganskiat premier si plashta za da postigne svoite celi razbira se vapreki tova az go pozdravliavam za izhvarlianeto na nekadraniat alkoholik perukata.

Българин

2019.10.20 | 11:10

6

АЛО МОДЕРАТОРА ЗАЩО ТОЗИ КОМЕНТАР НЕ Е ПРЕМАХНАТ

Стига автобичуване!

2019.10.19 | 09:13

1

Нищо различно не се е случило на стадиона от всеки друг път. Англичаните се бяха подготвили да разпалят расистки скандал и ако публиката махаше бели кърпички, като в Испания, щяха да са обидени, че не е имало и черни.

2019.10.19 | 12:13

5

,,стига с това самоунижение,, ти достоинството го изразяваш като показваш среден пръст и нацистки поздрави ли на тези което ни победиха със срамен резултат ли?. Щот ти нашикаха шест гола и ти засити злобата се като показваш средни пръсти "ДОСТСЙНО" Айде политическата агитация във партийното клубче....

стига с това самоунижение българско!

2019.10.19 | 10:28

4

Стига вече са ни унижавали! Бербатов (който цял живот игра в британски отбор, при унизително отношение) ни порицава, физически даровитият, но ужасно невъздържан, Стоичков, от почти 20 години работи и живее на Запад, плаче, колко сме срамни "расисти"(ние!), наши бяха пияни отизвестни журналисти, политици, държавници се хвърлиха да НИ посипват главите с пепел, да ни унижават, да приемат безгласно и срамно, че сме "животни"!!! (Наречени така от милата Англия, която само преди 98 години ревеше, че на Балкански полуостров не трябва да има държава България. Тогава, когато българите бяха пияни от радост, че са се изтръгнали от 500-години турско робство на Освобождението ни. Англия не си беше мръднала пръста за това Освобождение. Напротив, интересът им искаше да сме роби.)

Къде ви е протестът срещу тази национална обида? Ярка, нагла! Вие расисти ли сте? Съседите ви? Родата и родът ви? А? И мислили сте изобщо "ЩО Е ТО РАСИЗЪМ"?! Вие първи трябваше да изревете срещу това нагло кощунство! Първи!!! Ама вие не сте в България, а из многобройните си имения на Запад. А от там лесно и изгодно се плюе върху страната, която ви е дала образование, известност, отхранила ви е, а и "двойно гражданство", т.е. ние, НАРОДЪТ НА БЪЛГАРИЯ.
САМО ЕДНО ПРИПОМНЯНЕ - ЗАЩИТАВАТЕ ДЪРЖАВАТА, КОЯТО ЕДИНСТВЕНА БЕШЕ ИЗХВЪРЛЕНА ЗА ГОДИНИ ДА НЕ УЧАСТВА В МЕЖДУНАРОДЕН ФУТБОЛ ЗАРАДИ ДРАСТИЧНА ФУТБОЛНА ПРОСТАЩИНА. МАСОВА! А не от десетина подплатени вряскащи келешчета!

2019.10.19 | 09:42

3

Стига с тия английски идиотчета !!!

Добави коментар

Водещи новини