Скандал на детска площадка доведе до удар с лопата

  • 02 октомври 2019 08:05

  • 2418
  • 5
Скандал на детска площадка доведе до удар с лопата
© Нова Телевизия

Мъж от костинбродското село Петърч е бил на косъм от смъртта, след като е пребит от свой съсед с лопата. Седмица преди това, той и съпругата му са получавали ежедневни заплахи, съобщи Нова Телевизия.

Всичко започва заради спор на детска площадка. Заради създалото се напрежение, всяка вечер в района патрулира и полиция. Пострадалият Людмил Зарев обаче продължава да получава заплахи за живота си.  По случая има задържани двама души за 24 часа.

„С брат ми зареждаме колата на бензиностанция. От една от къщите излезе мъж от ромски произход и започна да ни гони с пушка. Звъннахме на телефон 112. През това време въпросният господин извика брат си. Той пък се опита да ни прегази с кола. След това слезе от нея и извади лопата. Полицаите дойдоха на място. Започнах да говоря с тях и изведнъж усетих как някой ме удари отзад с лопата”, разказа Людмил Зарев.

„Имам рана на главата и на тила. Направиха ми общо 14 шева. Имам удар от лопата и в гръба, имам удар и в корема”, каза още пострадалият.

Неговата съпруга Кристина Николова коментира, че това не е първият случай на насилие. „Преди дни отидохме с децата на детската площадка, която е в центъра на селото. Там имаше много жени и деца от ромски произход. Това не е необичайно. За пореден път те си бяха вкарали и кучетата на площадката. Направих им забележка, защото едно от животните се опита да нахапе детето ми. Тогава жените започнаха да ме заплашват и ние извикахме полиция”, каза тя.

„След два дни пък мъж от ромски произход се опита да ни прегази с колата си. Докато се качвахме в колата, той ни видя, натисна газта и се засили към нас. Беше напълно умишлено”, разказа още Николова.

Novini.bg
2418 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Седесарски помиярник,

2019.10.02 | 08:34

1

всеки наркоман, алкохолик, всеки син дeбил, който дори кола не може да подкара, може да получи шофьорска книжка за заслуги в разграждането на комунизма. Докога ще дават книжки на безразсъдни седесарски тъпунгели, не са ли достатъчно загиналите.

1

2019.10.02 | 08:44

2

Сапун

2019.10.02 | 08:45

3

Защо ги наричате роми бе хора,ГНУСНИ ЦИГАНИ СА

NS

2019.10.02 | 09:32

4

Приятел причакай го в тъмното и го бласни първи ти. Един съвет преди това си направи много добро алиби. Ако не действаш по този начин подчовеците никога няма да те оставят намира и ще се наложи да се изселиш. От еничарите в униформи помощ не чакай.

в

2019.10.03 | 09:34

5

На тези хорица трябва да им е ясно, че трябва да продадат имота си и да се изселят,
друго решение на въпроса няма, получовеците са със специален статут и никой няма
нищо да им направи, българите са определени само като донори, онези си лежат с години никаква работа не са работили, обаче всичките са добре охранени, облечени, с много деца,
територията трябва да се разчисти за настъпващия ислям това е положението.

Добави коментар

Водещи новини