Шофьорът, прегазил пешеходка край Български извор, бил с 15 нарушения

Шофьорът, който причини смъртта на пешеходка край село Български извор, е имал 4 нарушения за превишена скорост. Тона заяви в кулоарите на парламента вътрешният министър Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС,.

,,Водачът, който е извършил пътно-транспортното произшествие, е правоспособен от 2014 година. За периода от 2014-а до момента има констатирани 15 нарушения, което означава, че контрол има. Въпреки всичко виждате какви събития настъпват. В случая става въпрос също за превишена скорост, несъобразена с пътните условия, дори през мантинелата, която е сложена между тротоара и пътното платно, автомобилът минава през мантинелата, удря смъртносно жената и пресича бетонен стълб. Това означава, че скоростта е била много над допустимата - това ще го кажат експертизите", коментира вътрешният министър пред журналисти.

Маринов сподели още, че са разпоредени проверки по пътищата във всички райони на страната.

Коментари

  1. 2019.06.28 | 15:08

    И какво му е контролирането на контрола, след като подобен рецидивист е на свобода? Кога ще има закони, подобни отрепки да си лежат в затвора, а не да си правят поредното нарушение?!?

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Криминално

още

Анкета

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Избрано от Интернет