Куче нахапа жестоко 8-годишно дете в Плевен

  • 08 април 2019 07:37

  • 5953
  • 7
Куче нахапа жестоко 8-годишно дете в Плевен
© pixabay

Куче от породата канадски вълк е нахапало жестоко 8-годишно дете в Плевенското село Биволаре. То се е прибирало от дома на баба си и дядо си, когато кучето на съседите се нахвърля срещу него. Събаря го на земята и започва да го хапе, съобщава БТВ.

„Спънах се и то започна да ме хапе, разказа детето. като малки сме си играли. Но като порасна не ме позна и започна да ме хапе. Дядо опита да ме спаси, но сърцето му не му даде да продължи“, разказа детето.

Дядото си спомня, че първоначално не е разбрал, че внукът му е в беда, а си играе с кучето. Рачо Стефанов разказа, че към 13:00 часа си работел по колата, когато чул детето да вика: "Дядо, помощ. Махай се куче". Всичко стана много бързо. Не можах да му помогна. Кучето избяга. Дето беше в ужасно състояние - нахапани ръце, корем“, сподели мъжът.

Бабата разказа, че кучето стои пуснато в двора. „То лае по всеки преминаващ. Имало е нахапани и друг път, но от друго куче на съседите. Нямам нищо против кучето, но да си ги връзват. Казвала съм им, че ме е страх от кучето, но не взеха мерки“, каза жената.

„Стопанката беше много притеснена. Беше в Бърза помощ с детето ни. Носеше документите на кучето, оказа се, че има изтекли ваксини. Въпреки това не може това животно да се разхожда без намордник“, призна бащата на нахапаното момче.

Детето се възстановява, но родителите настояват стопанката на кучето да понесе отговорност.

Жената е коментирала, че твърдо застава зад кучето си и каквото има да каже, ще го каже в съда.


 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
5953 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
4epa

2019.04.08 | 09:53

2

raztrel za pomiqra globa za sobstvenika

Гост

2019.06.24 | 21:00

7

правилно,грездей:-)))))))!така е...

шопендар

2019.04.08 | 09:37

1

ето това са кучкарите,според тях всички трябва да им се извиняват когато минават покрай помияра им.проблем както с педерасите,с циганите,с веганите.те винаги са прави,а ние останалите сме им длъжници.

Шаханова

2019.04.09 | 06:45

6

Абе не знам кой е помияра

Силвия

2019.04.08 | 18:30

5

Тая жена за мен е луда и аз заставам зад думите си ако беше нечие друго куче и неиното дете така просто ли щеше да мисли въпростана госпожа. Съдетея до дупка..

2019.04.08 | 11:07

4

Ох Боже,твърдо заставала зад кучето си...Това какво трябва да означава не знам,но и аз гледам куче и въпреки това си мисля че това няма място на свобода щом напада хора,така че тая е отвсякъде виновна,че го е оставила незаключено и е вън от всякакво съмнение,че ще я осъдят на финансова компенсация,но аз си мисля,че трябва да назначат и проверка дали е управнявала насилие върху това куче и така да го е озлобила,а също така и нейното психическо състояние не е зле да се провери,щом прави такива неадекватни изказвания!!!

2019.04.08 | 10:59

3

Стопанката на кучето да заплати за лечението на детето. А причинените вреди да бъдат пресметнати според това колко биха стрували пластичните операции за възстановяване на детето. Крайно време е да се въведат адекватни закони.

Добави коментар

Водещи новини