Четирима души от Лом са задържани при акция срещу контрабандата на гориво

  • 04 април 2019 15:24

  • 1527
  • 0
Четирима души от Лом са задържани при акция срещу контрабандата на гориво
© Novini.bg

Четирима души от Лом са задържани при акция на полиция и жандармерия, насочена срещу контрабандата на гориво, съобщават от ОД на МВР в Монтана.

При акцията са открити и иззети незаконно оръжие, контрабандно гориво, фалшив алкохол, фалшиви пари, радиостанции, камери, стотици сим-карти за мобилни апарати и т.н.

Един от арестуваните е Николай Н. - Яйчака /45г./ от Лом е известен със своите криминални прояви. През 2004 година той беше осъден на 16 години затвор за убийството на 16-годишната ученичка Петя Анчова, чието тяло бе намерено във водите на река Дунав със завързана за него котва. Наскоро обаче Николай Н. излязъл предсрочно от затвора и отново влязъл в полезрението на полицията в Лом, която го наблюдавала по подозрение за контрабанда на дизелово гориво.

При акцията вчера в дома на Николай Н. и в два товарни автомобила, ползвани от него, са намерени общо 111 туби, в някои от които е имало дизелово гориво. Туби с дизел са открити и в колата на Павел С. /45г./ от Лом, който също е задържан. В хотел в Лом, стопанисван от Емил Б. /30г./, са открити 114 литра етилов алкохол и 40 литра алкохол в бидони без български акцизен бандерол. Оръжие е иззето от дома на Александър Б. /43г./.

По случая е образувано досъдебно производство, обявиха от ОД на МВР в Монтана.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1527 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини