Депутат с подробности за отравянето на Гебрев

  • 13 февруари 2019 18:05

  • 3049
  • 4
Депутат с подробности за отравянето на Гебрев
© Булфото/ (Емилиян Гебрев)

Единствено в руколата, която е консумирана от Емилиян Гебрев се е съдържало минимално съдържание на веществото фосфорорганичен пестицид. Но това не е причината за отравянето. Производителят на руколата е намерен и е установено, че ползва този вид пестицид в малко количество, което не е незаконно. Това заяви народният представител от ГЕРБ Димитър Лазаров в предаването "Лице в лице" по БТВ.

"Синът на Гебрев е имал същите симптоми като самия него, след което е постъпил в болница. Гебрев взема дрехите на сина си след изписването му от болницата, при което повторно му е прилошало. Според информацията Емилиян Гебрев тогава е постъпил за втори път в болницата", разкри още той. 

"Експертизата във финландската лаборатория е почти идентична с тази в българската лаборатория. В нея също се отчита отравяне фосфорорганичен пестицид. Само едно от веществата не е идентифицирано. Това е и основанието за Европейската заповед за разследване", допълни по темата депутатът от ГЕРБ. 

"Гебрев и връзката му с "Дунарит" е чак след 2016 година. Т.е отравянията са преди той да влезе в "Дунарит"'', коментира Димитър Лазаров. 

„В момента, в наличност са около 60 млн. евро, постъпили са в доверителна сметка на адвокат от Венецуела. Името не е споменато, не е необходимо. Не сме се интересували за името, защото разследването е в начален етап”, завърши Лазаров и допълни, че лицето, което е получило парите има и чуждо гражданство.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
3049 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Мария

2019.02.14 | 02:09

4

Търся зрители на моя стриптийз - xxxsingle.xyz/maria
Момиче, на 27 години. Напиши ми и вземи VIP шоу

2019.02.13 | 23:22

3

Е.б.а.т.и пумията ! Кво ме боли за некъв мафиот !!! Смрад българска , педерастия ....

2019.02.13 | 22:19

2

Много бързо го намерихте този производител,че и му повярвахте,че използва в много малки количества пестицида,мислите ли,че някой ще си признае какво количество използува за да запази по трайна продукцията си

Солсбъри

2019.02.13 | 19:24

1

Аре да мре тоя вече и да не ни занимавате ААААААААААА?????????
ЛЕКА ТИ ПРЪС

Добави коментар

Водещи новини