Челен сблъсък на тирове блокира пътя Русе-Бяла, има загинал и тежко ранен (снимки)

  • 07 януари 2019 16:39

  • 3818
  • 3
Челен сблъсък на тирове блокира пътя Русе-Бяла, има загинал и тежко ранен (снимки)
© Булфото

Два тежкотоварни камиона се блъснаха този следобед по пътя Русе-Бяла. Един от шофьорите е загинал, а водачът на другото превозно средство е тежко пострадал, информираха от полицията.

Сигнал за инцидента е подаден в 16,05 часа. Според първоначалната информация двата камиона с турска регистрация са се блъснали челно. На място са изпратени екипи на полицията, на противопожарната служба и на Спешна помощ.

Оцелелият водач на камиона е откаран с линейка в Университетската болница "Канев" в Русе. От Спешна помощ информираха, че при удара той е получил тежка черепно-мозъчна травма и е с опасност за живота. 

Заради тежката катастрофа пътят Русе-Бяла, в участъка между двата разклона за град Две могили, е блокиран. Полицейски екипи организират движението и насочват шофьорите на леки автомобили по обходни маршрути. Товарните автомобили изчакват.

Предстои изясняване на причините за инцидента.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3818 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2019.01.08 | 09:32

3

Турците са най-недисциплинираните водачи в Европа.

Смърт на синята банда

2019.01.07 | 17:58

1

Изтормозени, изтощени шофьори, прекарали празниците в кабината на ТИР-а някъде по пътищата на Европа, стават жертва на алчността на седесарските си чорбаджии, ненаситни и безскрупулни в трупане на богатство.

2019.01.07 | 18:14

2

мри бе червена бесепарска смрад!

Добави коментар

Водещи новини