Откриха редица нарушения в две столични психолаборатории

  • 16 декември 2018 12:41

  • 1236
  • 4
Откриха редица нарушения в две столични психолаборатории
© МВР

Служители на „Икономическа полиция“ – ГДНП, Изпълнителната агенция „Автомобилна администрация“ и Националната агенция за приходите извършиха съвместни проверки на четири лаборатории за психическа годност на кандидати за водачи в София и Стара Загора, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Съвместните действия са осъществени на 12 и 13 декември, а в хода им са констатирани сериозни нарушения в две от проверяваните лаборатории. В едната те са били свързани с провеждане на психологически изследвания и тяхна обработка, за което е съставен акт за административно нарушение, като работата по изясняване на случая продължава.

При проверка в друга лаборатория е установено, че в момента тече психологически изпит на група от 8 човека, но на място е имало само един кандидат-курсист. Същевременно в списъка за присъстващи били оградени всички, заявили явяване. По случая е съставен акт за установено административно нарушение. При проверката служители на НАП са констатирали липси по касова наличност.

Работата по изясняване на случая продължава и материалите ще бъдат предадени на компетентните органи за взимане на отношение по случая.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1236 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Попов

2018.12.16 | 15:49

4

БАЯ ПАРИ ПАРИ ТОВА. Правителство даде на Български медици бюджет. Но ефект 0. Много Българи са Дентални проблеми без зъби. Плащат кеш в кабинета. В БЪЛГАРИЯ медиците са търговци на здраве. ФАКТ. И на рецепцията се плаща.

Иванов

2018.12.16 | 15:38

3

Болен здрав носи. Маде ин БГ. Много ДАНАКОЗАПЛАТАДЖЙИ много нещо в малка България!!!

2018.12.16 | 14:39

2

За кои ли път да апелирам ,здр. осиг. да бъдат на лични сметки и само лично пациента се разпорежда кога и къде е ходил в болниците -частни и държавни. КАКТО В Германия????????

2018.12.16 | 14:25

1

Ало 30г. Здравната каса ите източва здравните осигуровки по така наречените клинични пътеки,по документи всичко е изрядно ,само където пациентите не са влизали и лежали в болниците частни и държавни

Добави коментар

Водещи новини