Крадец задигна колелото на 4-годишно дете в София (снимки+видео)

  • 29 ноември 2018 10:31

  • 749
  • 1
Крадец задигна колелото на 4-годишно дете в София (снимки+видео)
© Facebook

За нагла кражба в централната част на София сигнализира Цветина Арнаудова. Става въпрос за колелото на 4-годишния ѝ син, задигнато сутринта в делничен ден, въпреки високата ограда и камери, насочени към двора.

Случаят е от понеделник, района на Лъвов мост.

Кадрите показват млад мъж, който около 6:40 спокойно минава покрай двора, оглежда какво им там, слага си маска, прескача, взема колелото, прехвърля се на улицата и даже успява да го подкара в неизвестна посока.

Това далеч не е първата кражба в района, споделиха съседи – най-малко три велосипеда са изчезнали от близките адреси през последната година.

Цветина е публикувала кадрите и в социалните мрежи, като така и други опарени от наглия крадец са се свързали с нея.

Подаден е сигнал в полицията, като униформените ще анализират записите от камерите. Момчето още не знае, че колелото му е било откраднато.

„Обича от малък да кара, участва в състезания”, разказа майка му пред БТВ. Семеен приятел ще му подари колело за Коледа, но надеждата на хората е, че крадецът ще бъде открит преди да удари отново.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
749 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
avenge

2018.11.29 | 11:07

1

Следващия път пуснете ток по оградата и като се опита да излезе да го тресне на място. След това с лопатата се закопава на по-дълбоко в двора и хем вие ще сте спокойни, няма да създавате работа на полицията и ще има един изрод по-малко.

Добави коментар

Водещи новини