Родители и деца скочиха срещу охранител на ученически автобус, бил невменяем и биел учениците с палка

  • 16 ноември 2018 08:03

  • 1121
  • 3
Родители и деца скочиха срещу охранител на ученически автобус, бил невменяем и биел учениците с палка
©

Станах да подам химикалката на едно момиче и той се развика. Заплаши, че ще ме свали от автобуса. Аз го попитах - как така ще ме свалиш, и той замахна да ме бие.

Това каза пред камерата на БТВ Цветелин от село Комарево, който вчера обвини охранител на ученически автобус, че го е бил с палка. Снощи родителите спряха автобуса и охранителят беше задържан. "Този охранител не спира да нарича децата боклуци и да налита да ги бие. Децата ни се страхуват да пътуват с автобуса. Всяка седмица бие деца. Подали сме жалби, но само полицията реагира. В автобуса не трябва да има охранител, а педагог. В този автобус се возят деца, а не престъпници. Този човек е невменяем и ние искаме да бъде уволнен, иначе няма да си пускаме децата на училище", заканиха се родители на деца от селото

Стоян Дилков, шофьор на ученическия автобус, категорично отрече охранителят да е бил деца. "Охранителят размаха палка, но не е удрял никого. 10 пъти повтори на Цветелин да се успокои и да си седне на мястото. Той не го послуша и заплаши, че ще ни свали от автобуса. Охранителят замахна с палката, но не удрял Цветелин. Никога не е удрял деца", обяви Дилков.

 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1121 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Бълга

2018.11.16 | 08:48

3

Ако обвинителят е този на снимката заслужава си боя

.

2018.11.16 | 08:47

2

Сплескай главите на кухите мангалли !!!

Данарата

2018.11.16 | 08:29

1

Нет в нашьей регионав ?

Добави коментар

Водещи новини