Арестуваха охранител на училищен автобус, обиждал и бил деца

  • 15 ноември 2018 19:55

  • 4178
  • 3
Арестуваха охранител на училищен автобус, обиждал и бил деца
©

Недоволни родители от селата Комарево и Тлачене се събраха пред полицейското управление в Бяла Слатина, заради охранител, който тормозел децата им. Според тях охранител на училищния автобус не веднъж е проявявал агресия и дори е удрял децата им.

Тази вечер на връщане от Бяла Слатина той размахва палка срещу 16-годишен ученик. Тогава напрежението ескалира, родителите спират автобуса.

Кметът на Комарево Шибил Кирилов каза пред БТВ, че многократно е получавал сигнали за същия охранител, който обижда и нанася побой върху малолетните деца, които пътуват в автобуса. По думите му има жалби до полицията, директора на училището и кмета на община Бяла Слатина.

Единствената институция, която е реагирала бързо, е полицията, която тази вечер е иззела металната палка от автобуса. Охранителят опитал да прикрие палката, но полицаите са я намерили.

Родителите искат охранителят да не се вози повече с децата им и да бъде уволнен.

Съставен му е протокол и срещу него е образувано досъдебно производство.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4178 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Какъв Европеец

2018.11.16 | 01:10

3

Е тоя анадолски циганин със Българско гражданство.Размножителния процес за 30 г.съсипа България с примитивната сарайска политика,която доказа,че това племе е некачествен МАТ`РЯЛ.

Иван

2018.11.15 | 23:50

2

Браво на охранителя.Така трябва с циганската паплач

На мангасара да му се

2018.11.15 | 23:33

1

Изпраскат дзурлите с винкел и да се разстреля османското копеле,че се напълни България и Европа с цигани,преяли с власт.Стига вече!

Добави коментар

Водещи новини