Проговориха лекарите от Спешна помощ, изпратени да спасяват Викторио и малката Никол

  • 04 ноември 2018 19:47

  • 25774
  • 3
Проговориха лекарите от Спешна помощ, изпратени да спасяват Викторио и малката Никол
© Булфото (архив)

Нови разкрития по двойното убийство на едногодишното бебе и майка му Дарина. Имало ли е шанс за малкото момиче и какви са били първите думи на бащата, след като е натиснал спусъка?

Д-р Марчел Стефанов и д-р Емил Тарашоев са на чело на медицинските екипи, които се отзовават на сигнала за простреляните едногодишно бебе и Викторио Александров. Първо линейка викат за момиченцето. По думите на лекарите състоянието на бебето е било изключително тежко. „От време на време проплакваше и имаше някакво спонтанно дишане. Каквото зависеше от нас, го направихме, но има състояние, в което каквото и да направиш, не можеш да помогнеш. Това е медицината”, разказва пред камерата на Нова телевизия д-р Тарашоев.

Когато тръгват към адреса, всички от медицинския екип знаели за убийството в столичния квартал „Надежда”, но не предполагали, че именно детето на тази жена се нуждае от помощ.

Вторият екип, изпратен за бащата, пристига две минути след първия. „Полицаите ни обясниха, че това е човекът, прострелял жена си по-рано и избягал с детето. Когато го качихме, той промърмори: „Прострелях детето, прострелях детето два пъти”. След това започна да прави гърчове”, разказва д-р Стефанов.

Викторио оцелява, но бебето не. Дни след убийствата мъжът твърди, че не помни да е стрелял. Нито по 23-годишната Дарина, нито по едногодишното им дете. Днес Дарина и едногодишната ѝ дъщеря бяха изпратени от стотици хора в последния им път.

 


 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
25774 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
БГ

2018.11.04 | 21:50

3
"на чело"?
секс маниака

2018.11.04 | 21:33

2
Не мога да повярвам, че има такъв боклук. И родителите му с цялото си нахалство и цинизъм го подкрепят.
Wod

2018.11.04 | 21:10

1
Боклука убиец ще бъде пуснат..

Добави коментар

Водещи новини