Спипаха двама дилъри при акция срещу наркоразпространението

  • 16 октомври 2018 11:57

  • 3435
  • 1
Спипаха двама дилъри при акция срещу наркоразпространението
© МВР (арихив)

Двама криминално проявени мъже са задържани при полицейски акции срещу наркоразпространението. Това съобщиха от ОДМВР-София.

На 15 октомври, при провеждането на полицейска операция за противодействие на престъпленията с наркотични вещества, криминалисти от ОДМВР- София и РУ- Ботевград извършили проверка на частен адрес в село Литаково.

От криминално проявения и осъждан обитател на имота са иззети електронна везна и около два грама суха зелено-кафява тревиста маса, реагираща на канабис. 24- годишният мъж е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство. 

Аналогична полицейска операция през вчерашния ден провели и служители на РУ-Самоков. В хода ѝ полицаите извършили проверка на адрес в града, обитаван от криминално проявен и осъждан мъж на 25 години.

Открит и иззет е найлонов плик с тегло около 50 грама, съдържащ зеленикаво- кафяви семена, реагиращи на канабис.

Обитателят на адреса е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Действията по разследването продължават под наблюдението на прокуратурата. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
3435 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
2 Грама

2018.10.16 | 14:00

1
Много продуктивни са органите на реда БРАВО! Само си попълвате статистиката! Такова количество в цяла европа е декриминализирано и не се носи наказателна отговорност. Ама ние нали трябва да си оправяме статистиката, че имаме най-малко разкрити престъпления с най-много полиция на глава от населението.

Добави коментар

Водещи новини