Шефът на ГДБОП: Имаме внедрени агенти в мафиотските групировки

  • 15 февруари 2012 21:14

  • 1937
  • 3
Шефът на ГДБОП: Имаме внедрени агенти в мафиотските групировки
©

Има внедрени агенти в мафиотските групировки, твърди директорът на ГДБОП Станимир ФлоровСтанимир Флоров   Станимир Флоров е роден  в София. Завършва военния факултет на Националната спортна пред столичен вестник.

"Работим успешно. В някои от организациите има такива хора", разкрива Флоров. Помолен да коментира нашумялата акция "Чук", при която бе арестуван соченият за наркобос Стефан Бонев – Сако, заедно с Катерицата и още 9 души от групировката, Флоров категорично заявява: "Тук няма наркобосове. Нещата в България ще станат ефективни, когато започнат да се постановяват ефективни присъди". Той дава за пример криминално проявен, който нееднократно е залавян от полицията и пускан по на свобода по различни причини. "Кой ще потърси отговорност за това, че Г.Е. е бил пуснат? Кой ще потърси отговорност за парите, които са похарчени по издирването на това лице?", пита риторично Флоров. Той уточнява, че не иска да атакува и компрометира съда, а просто казва, че има проблем: "Трябва да има институция, която да контролира съда и да пита защо се пускат на свобода хора, които имат ефективни присъди".

Флоров смята, че в наркобизнеса няма празни пространства и след заловените тартори на групировките ще дойдат други. "Но когато следващите видят, че има възмездие и ефективни присъди, ще се замислят дали да извършват престъпления", твърди той.

Според Станимир ФлоровСтанимир Флоров   Станимир Флоров е роден  в София. Завършва военния факултет на Националната спортна, при случая в Перник, когато се самоуби Стойчо Стоев – Чочо, е имало допуснати грешки и виновните са си понесли наказанието. "Обяснихме, че сме работили при много трудни условия, че сме работили 24 часа по Стойчо и че полицаите са били преуморени. Грешките се случват при тези, които работят. Коментираха ни хора, които нямат нищо общо с МВР, които не знаят какво е да работиш денонощно, които не знаят какво е да ровиш земята в продължение на 12-13 часа без прекъсване, за да търсиш трупове, които морни вода не са пили", коментира шефът на ГДБОП.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1937 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Димитър

2014.03.12 | 12:42

3
По вярно е да се каже - има внедрени мафиози в структурите на МВР и неможем да ги открием.За това ли ги пускате след 24/72часа,защото ,,работят''за вас или вие за тях?
Наблюдател

2014.03.12 | 12:42

2
А бе Флоров, време ти е да си ходиш заедно с министъра си. Как може един "професионалист" да говори, че МВР има внедрени хора в групировките? Ти си върхът на тъпотията бе Флоров... В това, че групировките имат внедрени в МВР хора всички го знаят, но обратното не се коментира от ШЕФ на служба... Смешници

2014.03.11 | 20:32

1
Защо внедрени в мафията,не сте ли вие мафията;заради такива като този България ще види Шенген през крив макарон!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини