Заловиха двама, докато си поливат и наторяват канабиса

  • 06 август 2018 11:41

  • 951
  • 0
Заловиха двама, докато си поливат и наторяват канабиса
© Pixabay

Горнооряховски криминалисти задържаха двама мъже в момент на поливане на насаждения от рода на конопа, съобщават от ОД на МВР-Велико Търново.

В събота при провеждане на полицейска операция за противодействие отглеждането и разпространението на наркотични вещества е извършена проверка в местност в землището на с. Горски Горен Тръмбеш.  В момент на поливане и наторяване на 15 растения от рода на конопа полицейските служители заварили двама мъже на 31 и 42 години и двамата от с. Драганово, известни на полицията и осъждани. 

Растенията са с различна височина и са иззети. Иззети са още бутилки за напояване, тор и аминокиселини за бърз растеж. При извършения оглед на местопрестъплението е установено, че двамата са прокарали вода до мястото от намираща се в близост чешма.

Мъжете са задържани с полицейски мерки до 24 часа. Вчера двамата са били привлечени, като обвиняеми, наложени са им мерки за неотклонение "парична гаранция" на 42-годишния мъж в размер на 500 лв., а на приятелят му в размер на 300 лв. Работата по документиране на цялата им престъпна дейност продължава.

Весела Найденова
951 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини