Задържаха трима крадци на акумулатори в столицата

  • 09 февруари 2012 13:49

  • 640
  • 1
Задържаха трима крадци на акумулатори в столицата
©

Трима столичани, извършили множество кражби на акумулатори от коли, са задържани в Девето районно управление, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Във вторник през нощта жител на кв. „Модерно предградие” позвънил на тел. 112. Той забелязал триото, което подозрително се въртяло около автомобила на баща му. Три автопатрула веднага блокирали района и след минути спрели за проверка лек автомобил „Форд”, в който пътували старите познайници на полицията А.А. на 20 години и братята С.С. на 23 години и В.С. на 20 години. При последвалия обиск на колата униформените се натъкнали на два акумулатора, за които тримата признали, че току-що откраднали от наблизо паркиран автомобил.

Материалите по случая са докладвани на Софийска районна прокуратура и с нейно разпореждане двамата братя остават в ареста за 72 часа. С.С. е натрупал 19 регистрации за взломни и обикновени кражби, противозаконно отнемане на МПС, шофиране след употреба на алкохол и след отнето свидетелството за управление на МПС; брат му В.С. е известен за взломни кражби и побой, а А.А. – за кражби. Криминалисти продължават работата по случая.

Последвайте канала на

Весела Найденова
640 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
BAB

2014.05.12 | 15:19

1
ХМ...МИ ДРЪЖТЕ ГИ ОЩЕ НА СВОБОДА...УТРЕ ЩЕ ИМА ОЩЕ ИЗПЛАКАЛИ...СЛЕДВАЩИЯТ ДОКЛАД ЗА Б/Я ЩЕ БЪДЕ ОЩЕ ПО-СЪКРУШИТЕЛЕН...СБОГОМ ШЕНГЕН!...

Добави коментар

Водещи новини