Бивш шеф на ОД на МВР – София: Миков и Орешарски разбиха системата на МВР (видео)

  • 08 юни 2018 07:55

  • 6944
  • 7
Бивш шеф на ОД на МВР – София: Миков и Орешарски разбиха системата на МВР (видео)
©

Системата на МВР бе разбита през 2008 и 2013 г. при Миков и Орешарски. Проведе се масова чистка сред ръководството на структури в МВР. Сега има едно недоверие между самите служители в системата. Това беше страшна политическа чистка. Факт е, че когато БСП дойдат на власт винаги следва голяма чистка, и ето ги резултатите. Това каза бившият директор на ОД на МВР-София комисар Николай Николов в ефира на БТВ.

"Не ми се иска да давам оценка на разследването на бягството на Пелов. Нека МВР си направи оценката и да се анализират пропуските. Няколко пъти разследващите са били на крачка да го заловят“, обяви той.

Все по-ясно става какъв е бил пътят на бегълците Владимир Пелов и Радослав Колев след бягството им от Централния софийски затвор. Оказва се, че три дни след бягството те са били в необитаема къща в село край Своге. На тях се натъкнали младежи, които видели, че излиза дим от комина на постройката. Те дори ги виждат вътре и ги разпознават. Казват, че Пелов им е направил впечатление, защото бил с особено око. Обадили се в полицията, но дошли на проверка едва на другия ден. Преди това пред къщат6а спрял джип и те се измъкнали.

Николай Николов каза, че планинският преход от Своге до Ботевград не е труден, затова се е допускало, че Пелов може да го е направил. „Още повече, че в района има 33 000 вили, много от които изоставени. Този човек е изпечен престъпник. Трябваше по-мащабно да се подходи. Причината да не бъде издаден Пелов от хората е страхът. Пелов е жесток и отмъстителен човек. Това е една от причините да търси Марио Панчев.

„Убеден съм, че МВР ще вземе най-адекватните мерки след като си направи анализът“. Той обаче призова да бъдем малко по-снизходителни към полицията. „Непрекъснато ги обвиняваме за грешки, но когато нещо се случва, първо търсим тяхната помощ. Служители на МВР споделят, че сега е обърнато повече внимание на регистрация и бързо разкриване на престъпления. Непрекъснатото хулене на МВР води до загубата на доверие в органите на МВР. Основният пропуск, по думите му, е това, че не са били поставени под наблюдение по-широк кръг от близките му хора“, отбеляза Николов.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
6944 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2018.06.08 | 11:14

7
Ох, мамооо... те щото сегашните я вдигнаха от пепелта?! Егати алкашката, само му вижте етиличния фасон и ще ви стане ясно колко чини и кой му е писал излиянията! Всички боклуци след 10.11. са за бесилото - до един!
Две по две

2018.06.08 | 10:53

6
На този чичко това му е ролята и ако добре си я изиграе ще има бонус ;)
Хахаха

2018.06.08 | 09:38

5
Този като върти свирки на престъпника буда, май се надява пак да го назначат на хранилката.
От дек на дек? От кадя на кадя!?

2018.06.08 | 09:16

4
Държавата и всички държавни служби бяха разбити от шайката,начело с ДрагалЪвския Ай дук,а този най-вероятно плаче поради това,че Миков и Орешака са му помогтнали да излезе в пенсия.
Явно не разбира,че няма вечни и незаменими хора!Дори и при кралете е така.Там пък мандатът им изтича чрез гилотиниране.
Наталья

2018.06.08 | 09:13

3
Здравейте)
Аз съм много привлекателно и секси момиче.
Харесва ми да пътувам
Търся човек, който да ме покани.
Покажете страната или града.
И ти просто отиваш заедно.
Моята интимна снимка в интернет >>>> http://lovechat.usa.cc

2018.06.08 | 08:58

2
За какво да бачка полицията като си взима редовно кинтите ако в частния сектор и лев няма да вземат.

2018.06.08 | 08:53

1
НЕ БЕШЕ ЛИ МАЛОУМНИЯТ ФИЗКУЛТУРНИК,КОИТО ВКАРА МУТРИТЕ В МВР,А ИЗГОНИ СТАРИТЕ КАДРИ.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини