Бащата на Теа: Колоездачът е влачил 2 метра детето ми по алеята (снимки+видео)

  • 11 май 2018 07:35

  • 38817
  • 4
Бащата на Теа: Колоездачът е влачил 2 метра детето ми по алеята (снимки+видео)
©

Поведението на велосипедиста, който прегази детето ми беше неадекватно. Той е демонстрирал безотговорно отношение. Детето ми е лежало на алеята, след като го е влачил два метра, а той е вдигнал колелото си и просто си е тръгнал. Това каза бащата на малкото момиченце Мирослав Джоканов пред БТВ.

След инцидента в Южния парк той издирва през социалните мрежи колоездача. По думите му мъжът с колелото блъснал и тежко е ранил дъщеря му, след което е избягал. Детето е настанено в "Пирогов" с множество счупвания на крачето.

Вече имаме няколко сигнала и съм уверен, че ще го открием“, разкри Джоканов.

Той уточни, че по време на инцидента не е присъствал, а момиченцето е било на разходка с майка си. „Ако аз присъствах събитията щяха да се развият по друг начин“, категоричен бе той.

„Трябва да се помисли в насока, да не трябва ние родителите да треперим всеки момент над децата си, сякаш живеем в Сирия“. Той настоява да се обособят специални алеи за велосипедисти.

Призовавам велосипедистът сам да се яви в 4 РПУ в София. Предполагам, че днес или утре той ще бъде заловен. Има свидетелски показания има снимков материал“, каза още Мирослав Джоканов. Бащата увери, че ще заведе дело за причиняване на средна телесна повреда.

Междувременно стана ясно, че велосипедистът сам се е предал в полицията.


Последвайте канала на

Мая Йорданова
38817 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини