Шерлок Холмс спаси нападнат колоездач

  • 02 юни 2018 16:53

  • 4306
  • 1
Шерлок Холмс спаси нападнат колоездач
© Getty Images/Guliver

Бенедикт Къмбърбач, станал известен с превъплъщението си в образа на Шерлок Холмс, се притекъл на помощ на нападнат от четирима мъже велосипедист в Лондон и ги прогонил, предаде Ройтерс като цитира в. "Сън".

Четиридесет и една годишният актьор пътувал с такси. Той изскочил от колата, когато видял, че велосипедист, който работи за компания за доставка на храна, е нападнат на улицата. Къмбърбач успял да прогони нападателите.

"Велосипедистът е късметлия, Бенедикт е супергерой - заяви шофьорът на таксито Мануел Диас, който първоначално не знаел, че известният актьор пътува заедно с него в колата. - Къмбърбач е смел и самоотвержен. Ако не се бе намесил, велосипедистът можеше да получи сериозни наранявания."

"Един от мъжете се опитал да открадне велосипеда - поясниха от полицията. - Велосипедистът получил удари с юмруци в лицето. Той бил удрян и с каската си. Нищо обаче не е откраднато. Жертвата на нападението не се нуждаела от болнично лечение. Не са извършени арести."

Инцидентът станал през ноември м.г. на ул. "Мерилебоун", близо до дома на "Бейкър стрийт", в който според писателя Артър Конан Дойл живял Шерлок Холмс.

БТА
4306 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Бързия

2018.06.03 | 01:58

1
Много прясна новината, топла, пуши...

Добави коментар

Водещи новини