Маринов отрече слуховете, че Баретата е задържан заради отвличането на Адриан Златков (видео)

  • 30 януари 2018 14:21

  • 7296
  • 3
Маринов отрече слуховете, че Баретата е задържан заради отвличането на Адриан Златков (видео)
© Булфото (архив)

Главният секретар на МВР Младен Маринов коментира пред журналисти арестуван ли е Златомир Иванов-Баретата и има ли развитие по случая с убийството на бизнесмена Петър Христов.

Маринов отрече излязлата информация, че е задържан Златомир Иванов – Баретата и приближени до него лица заради отвличането на Адриан Златков. Той съобщи, че няма извършени арести по случая, предаде репортер на novini.bg.

Във връзка с разследването на убийството на бизнесмена Петър Христов, Младен Маринов съобщи, че остават версиите, свързани с бизнеса му и личния му живот.

„Продължаваме да работим по няколко основни версии, свързани с бизнеса, с личния живот, с конкурентни дейности и т.н. Към момента все още тече разследването и не можем да дадем повече детайли. Извършва се всичко необходимо, което може да доведе до нови факти. Назначени са експертизи по всичко, намерено на местопрестъплението, някои от тях вече са готови. А с всички лица, които са установени на мястото, е работено. В по-късен етап се явиха и други свидетели, които дадоха още данни“, съобщи главсекът на МВР.

Десислава Станева
7296 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Кога ще се съберем момчета?

2018.01.31 | 17:49

3
Баретата, Трактора, Тиквата, Очите, Черепа....... са си колосите на държавата върху която се държи партийното могъщество. Ще мачкаме гнидите наречени граждани на републиката завинаги.

2018.01.31 | 17:49

2
педала бойко аналев е убиец
gost

2018.01.31 | 07:12

1
Za 6 -to ubiistvo biahte mnogo barzi !!!!!!!!!!! Za tozi slu4ai niama li koi da obvinite i samoubiete za 3 dni.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини