Светлозар Лазаров: В България годишно се извършват 100 убийства по битови причини

  • 20 декември 2017 18:16

  • 8643
  • 2
Светлозар Лазаров: В България годишно се извършват 100 убийства по битови причини
© БТВ

Най-общо казано една част от убийствата са поръчковите, като те се извършват с оглед разчистване на интереси. Останалата част са битовите убийства, като те се извършват ежедневно. В България годишно се извършват 100 битови убийства. Над 80% от тези убийства се разкриват. Това каза бившият главен секретар на МВР Светлозар Лазаров в предаването "Лице в лице" по БТВ.

"Това, че убиецът на детето в Момчилград е задържан няма значение, защото детето е изгубило живота си. Тези, които имат психически проблеми, не носят наказателна отговорност,  но не само те могат да извършат престъпления. И психически здрав човек може да тръгне да убива", каза той по темата за за убийството на малката Дамла в Момчилград.

''Поръчка, висока степен на организираност, засегнати много сериозни финансови и икономически интереси са причината за стрелбата срещу шефа на "Фискален контрол“ в НАП Иво Стаменов. Мотивите за тази стрелба са за стоки с висок фискален риск. Голяма част от оперативките, които се водят с премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, са именно за контрабандата на различни продукти. Преди време едни камиони влизаха и излизаха от страната. Тези неща вече ги няма“, разкри подробности Лазаров за простреляния данъчен в София.

"В момента спора е кой да дава концесиите. Това не е стратегически въпрос и за правителството, и за българският народ. „Атака“ не иска да участва в такива обсъждания за концесии. Ние считаме, че трябва да разработим по алтернативи за икономиката и бъдещето на България", завърши Светлозар Лазаров коментирайки последното напрежение в колаиционното управление, при което вицепремиерът Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 остана недоволен от промените в Закона за концесиите.
 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
8643 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2018.02.15 | 07:18

2
А 100ТЕ НЕРАЗКРИТИ УБИИСТВА ОТ БЪЛГАРСКИЯ ЪНДЪРГРАУНД ПО ВРЕМЕТО КОГАТО БОКО БЕШЕ ГЛАВЕН СЕКРЕТАР?
:)

2018.02.15 | 07:18

1
Какво да направи Бойко, Не е само той виновен, а преди него нима не са и те виновни. 28 години нищо не се прави, а само руши. Техните хора работят и то на добре заплатени държавни служби, а масово народа е недохранен, нямат пари за жилища децата им, върнаха се по забравени някога

Добави коментар

Водещи новини