Едвин Сугарев: Притиснаха Борис Велчев да не арестува Филчев

  • 27 януари 2012 07:58

  • 2708
  • 0
Едвин Сугарев: Притиснаха Борис Велчев да не арестува Филчев
©

Получих уверение, че Борис ВелчевБорис Велчев   Борис Владимиров Велчев е  роден в София. Доцент, доктор по право. Баща му Владимир Велчев ще арестува бившия главен прокурор Никола Филчев. Това заяви в предаването Бодилник по ТВ7 поетът Едвин Сугарев. Срещата между двамата се е провела, когато Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна беше арестуван.

Борис ВелчевБорис Велчев   Борис Владимиров Велчев е  роден в София. Доцент, доктор по право. Баща му Владимир Велчев заяви, че Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна няма да бъде пуснат под гаранция и ако това се случи ще подаде оставка, разказа Сугарев и допълни – очевидно той се отказа, след като Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна излезе от ареста. Сугарев е дал на обвинител номер 1 и жалбата на Димитринка Кавалджиева за начина, по който е разпитвана в следствието, където става въпрос за интимните отношения между Никола Филчев и убитата ямболска адвокатка Надежда Георгиева. Именно Сугарев посочва Никола Филчев като човек, който пряко е замесен в убийството. Някой разубеди Борис ВелчевБорис Велчев   Борис Владимиров Велчев е  роден в София. Доцент, доктор по право. Баща му Владимир Велчев да арестува Никола Филчев, предполага Сугарев, но на въпрос кой е той, поетът каза че няма представа.

В медиите се появиха съобщения, които цитират външният министър на Либия, който твърди, че никакъв български самолет не е кацал в Либия, в който се твърди, че е бил Никола Филчев по време на убийството на Надежда Георгиева. Преди да бъде убита ямболската адвокатка Надежда Георгиева е казала, че държи Филчев за топките и това се съдържа в кориците на делото, заяви Сугарев. Кръвта на прокурора Никола Колев, който също беше убит е по ръцете на Никола Филчев. За него отдавна се знае, че страда от сериозни психически отклонения, заяви Сугарев. Филчев демонстрира инфантилно поведение към съда. Всички жертви на изнудване на Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна – Георги Петракиев и Валентин Шотев са подавали жалби включително и до самият министър-председател по това време Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -. В резултат на това са заведени дела срещу тях заради жалбите, твърди Сугарев.

Последвайте канала на

Novini.bg
2708 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини