Шефът на ГДБОП: Хора с положение в обществото са поръчители на убийства

  • 04 януари 2012 06:30

  • 4230
  • 3
Шефът на ГДБОП: Хора с положение в обществото са поръчители на убийства
©

Популярни хора от обществото са извършвали, поръчвали и подтиквали към извършването на убийства и други сериозни престъпления. Това разкрил Гребеца от групата на "Наглите" след задържането си в ГДБОП.

“Той разказа потресаващи неща, които след време ще станат известни на обществото и тогава ще се разбере, че някой хора са с две лица – на добър и на лош човек”, каза в интервю за “24 часа” директорът на ГДБОП Станимир ФлоровСтанимир Флоров   Станимир Флоров е роден  в София. Завършва военния факултет на Националната спортна.

“Знаем къде се крият Таки и Малкия Маргин, но са в страни, в които не могат да бъдат приложени европейските заповеди за задържане и тези лица да бъдат върнати в България”, допълва антимафиот №1.

Относно арестът на олимпийския ни шампион по вдигане на тежести Гълъбин Боевски, Флоров споделя, че кокаина е бил укрит по доста добър начин в неговите куфари, което предполага, че те са били умишлено подготвени предварително. Това не е направено от него смята шефа на ГДБОП.

Боевски най-вероятно ги е получил така, за да ги транспортира в България. “Този кокаин е трябвало да влезе и да бъде разпространен в страната ни. Гълъбин Боевски е задържан и мисля, че дълго време ще има проблеми”, категоричен е Флоров. По издирването на изчезналата Мирослава от Перник, шефът на антимафиотите казва, че се работи активно за нейното откриване, но той отхвърля версията момичето да е било отвлечено.

Последвайте канала на

Десислава Станева
4230 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2012.01.05 | 04:03

2
Продължава да топи Боевски, ебати капута... Почвам да се чудя, дали това не е акция на една от нарркотрафикантските групировки в България, подкрепяни от ДАНС, срещу друга, за която работи Боевски.
ГОШО

2012.01.06 | 19:27

3
Защо да топи Боевски.......той глупака Боевски така за се е натопил сам,че едва ли скоро ще се измъкне!!!

2012.01.04 | 17:36

1
До 30 % намаление от www.sportnamedicina.com Професионални ортези, протектори и облекло за спортисти. За всички хора, които ценят тялото си .

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини