Цигани нападнаха бивш митничар за 10 лв.

  • 01 януари 2012 13:49

  • 1605
  • 0
Цигани нападнаха бивш митничар за 10 лв.
©

Трима роми нападнали бившия митничар Йордан Манолов в центъра на Благоевград в петък около полунощ. Те го повалили на земята, ритали го и му взели 10 лв, пише "24 часа".

"Излязох с 10 лв., за да си купя капки за нос от нощна аптека. Едната беше затворена и за да стигна до другата, минах през градската градина. Трима се нахвърлиха, събориха ме на земята и започнаха да ме ритат и налагат с юмруци. Единият ми държеше краката, другият ми пребърка джобовете", разказа 64-годишният мъж. Той е бивш спортист и не загубил самообладание.

"Успях да преметна единия през рамо, тръшнах го на земята и всички се уплашиха и избягаха. Взеха ми парите и фенерчето", добавя Манолов.

Той сам отишъл до спешния център, където след скенер установили, че няма счупвания на черепа. Разминал се с хематоми по лицето и тялото. Пред полицаите пострадалият дал описание на нападателите, допускал и че са били дрогирани.

"Аз съм смел човек и не им се дадох, но ако беше жена или по-слабичко момче, можеха направо да го осакатят. Явно трябва денонощно да има патрули. Ако трябва, и гражданска полиция да се създаде", предлага бившият митничар.

Манолов стана известен с единствените кокошки от рядка порода, които живеят в клоните на акация. Слизат на земята само за храна и пак се качват.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1605 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини