ГДБОП: Пернишката таекуондистка най - вероятно сама е напуснала България

  • 29 декември 2011 12:35

  • 11632
  • 5
ГДБОП: Пернишката таекуондистка най - вероятно сама е напуснала България
©

Основната версия в ГДБОП за случая с изчезналата Мирослава Николова от Перник е, че момичето само е напуснало България, заяви пред БНР шефът на ГДБОП главен комисар Станимир ФлоровСтанимир Флоров   Станимир Флоров е роден  в София. Завършва военния факултет на Националната спортна.

"Не говорим за отвличане, независимо от това какво се говори и се тиражира. Версията, която желаем да бъде вярна е, че тя не е харесвала начина си на живот и е решила да живее извън пределите на България", добави Флоров.

От изчезването на Мирослава преди повече от 50 дни до момента се „спрягат" различни версии за това какво всъщност се е случило в онази вечер.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
11632 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
NA kogo sluzhi GDBOP !!!!

2012.03.23 | 16:53

5
---- Прикрепено писмо (до Станимир Флоров-2) ---- Подател: евгени славков До: info@gdbop.bg Относно: до Станимир Флоров-2 Дата: Четвъртък, 2011, Декември 29 14:22:57 ЕЕТ Кое те успокоява господин Флоров,че "палежчетата" са несьстоятелни ????! Когато искрата се подаде-ЛЕЛЕСНО и при толкова много лумпени,лесно се включват и медиите за отразяване на "Събитията". Нещо подобно като при разработката "Магистралата" и "Джамията",относно ЕЛИМИНИРАНЕТО на Сидеров и медиите пак си свършиха работата.Зли хора от престъпната АБВ-Мафия,чуйте и разберете,че хората вече се досещат КОИ СТЕ. ---- Прикрепено писмо (до Станимир Флоров) ---- Подател: евгени славков До: info@gdbop.bg, webmaster@gdbop.bg Относно: до Станимир Флоров Дата: Четвъртък, 2011, Декември 29 12:47:22 ЕЕТ Господин Станимир Флоров от ГДБОП,добър ден .Не знам какво ти е образованието,обаче културата ти е типично мутренска, вписваща се в нормативите на правителството.При спецакцията казваш,че Диванчето било ЕКЗОТИЧНО,та затова са се снимали маскираните.Разбираемо е притеснението на това престъпно правителство ,че неможе вече да прибягва към МОКРИТЕ ПОРЪЧКИ на ГДБОП както някога се правеше,понеже вече Европа ни гледа,та затова ТУК-ТАМ Акциии-"ЗАТВАРЯЙ СИ УСТАТА" са НЯКАКЪВ ВАРИАНТ.". "Тракторни Ремонти", "бивши военни министри-Хоризонтално" и тук-там "палежчета" за медийно оформяне и Опрашаване на нещата.Както се вижда вече и от Росен Плевнелиев ви хвана ШУБЕ та му НАЗНАЧИХТЕ и "кабинетен".Цялата истина е, че вие повече СТРАХ от ПОЛИТИЧЕСКИТЕ УБИЙСТВА извършени в "Прехода". Господин Флоров,ти който си запознат с "Вътрешната Кухня" малко не се ли боиш, че продължаваш ЛИНИЯТА НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ АБВ ?! Едно да знаеш,че Послушанието поради "финансии" и "зависимост" не е нищо добро !!! Давам ти за пример Твоите Лобисти -Първанов,Доган Цветанов и Борисов виж как се държат в медийното пространство,та да разбереш ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС.И друго,НЯМА НИЩО СКРИТО в Ерата на Високите Технологии.

2012.01.12 | 14:16

4
Абе Юри Ефремов от фейсбук, ти нормален ли си или НЕ ? Ако си ти на снимката ще те попитам: дърт пръч, ако изчезне твоята внучка (възрастта ти предполага че вече имаш) ще попиташ ли ''докога ще си чешете езиците с тази п...'' ? Това е дете ! То има близки, които се тревожат за него ! Ние нормалните хора сме съпричасни с тяхната тревога ! А такива, като тебе по-добре да не се обаждат, че само се излагат !!! И бъди сигурен, че ако ти изчезнеш никой няма да си чеше езика със съдбата на един дърт педераст ! Пожелавам на близките на момичето съвсем скоро то да се върне живо и здраво при тях !

2011.12.30 | 22:36

3
momche pak ne si si vzemal lekarstvata i si puskash prikrepenite pisma.........ako si nqmash rabota hodi si obrasni mishnicite i anala i hodi pri GDBOP da te mushkat za da ti padnat analnite fisuri
sifkb

2011.12.30 | 22:35

2
Колко удобно.

2011.12.30 | 22:35

1
Момичето решило да напусне родината си , забравило да си вземе дрехи , пари и личните документи , но отишло на тренировка....много врачки се навъдиха ...

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини