Затворник в отпуск ограби с нож таксиджия

  • 27 декември 2011 14:36

  • 1430
  • 0
Затворник в отпуск ограби с нож таксиджия
©

26-годишен затворник беше задържан заради грабеж на таксиметров шофьор и заплаха с нож, съобщават от полицията. Малко преди 23 часа снощи, на пиацата на спирка “Тракия”, в таксито се качил непознат мъж и казал на шофьора да го закара в жк “Владиславово”, където да търсят проститутки.

Пътувайки по бул. “Вл. Варненчик” водачът спирал на няколко пъти, но клиентът му не успял да се договори с нито една жрица на любовта. Непознатият слязъл пред блок 32 и връщайки се пожелал да пътува до Евксиноград. На обръщача на Евксиноград клиентът поискал шофьорът да спре, като насочил нож към корема му. След това поискал парите и документите му. Накрая му заповядал да си разменят местата, за да му покаже как се кара. Потеглил и на кръстовището на бул. “Княз Борис I” и бул. “Цар Освободител” таксиметровият шофьор успял да слезе от колата и да избяга.

Непознатият заминал с 50 лв. от оборота му, документите и мобилния му телефон. 40 мин. по-късно той бил задържан като у него са открити изброените вещи и ножът. Установено е, че той е лишен от свобода, който е в отпуск от затвора в Разделна.

Последвайте канала на

Novini.bg
1430 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини