Създадоха фалшив сайт на здравното министерство

  • 05 януари 2017 12:15

  • 7842
  • 2
Създадоха фалшив сайт на здравното министерство
© Novini.bg

Министерство на здравеопазването изпрати сигнал до директора на Главна дирекция „Борба с организираната престъпност“ Главен комисар Ивайло Спиридонов с копие до комисар Явор Колев, началник на отдел „Компютърни престъпления“ към ГДБОП, относно фалшифициране на електронната страница на министерството.

Сайтът http://livesbloggz.com/fito-balt/bg/minzdrav/ съдържа категорично невярна информация и прави внушения, които са подвеждащи за потребителите и опасни за здравето на гражданите, се посочва в съобщението на МЗ. На фалшивата страница може да бъде видян материал за лечението на паразити в организма.

Министерство на здравеопазването напомня, че официалният сайт на институцията се намира на интернет адрес: https://mh.government.bg/bg/.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
7842 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ВАЖНО!

2017.01.22 | 18:41

2
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените обл. Бургас. На Елените не плащат, там ще бъдете нищожества и на всичкото отгоре ще работите без пари! Настаняват те в общежитие без никакви условия за живеене! Отношението е като към животни!

2017.01.05 | 13:50

1
Ами в Решетникова България има ли истински сайтове. Уж са български, а постоянно в България, уж член на ЕС ,ни занимават с Путин и Русия...

Добави коментар

Водещи новини