Подпийнал моторист с комоцио след сблъсък с кола

  • 13 юли 2016 14:25

  • 1198
  • 0
Подпийнал моторист с комоцио след сблъсък с кола
©

20-годишен моторист е с комоцио, след като се блъсва в паркирано край пътя рено.

Това е станало снощи около 22,30 ч. на кръстовището на улиците „Евлоги Георгиев“ и „Ген. Георги Попов“. Варненецът С. Д. е управлявал „Хонда“ и при опит да завие наляво губи контрол над мотоциклета и се блъска в спрения автомобил. Мотористът е и с контузии на гръден кош и дясно рамо. Прегледан е и настанен за наблюдение в болница, без опасност за живота. При проверка с дрегер е установено, че 20-годишният младеж е бил под 1,2 промила.

Малко по-рано - около 19,50 ч., на кръстовището на ул. „Струга“ и бул. „Цар Освободител“ непълнолетно момиче, поради неправомерно управление на велосипеда си по сигнализирана пешеходна пътека, връхлита и блъска фиат, който прави десен завой. Момичето е с контузии на коленете, прегледана е и освободена, без опасност за живота.

Отново на кръстовище, този път на улиците „Георги Сава Раковски“ и „Ангел Кънчев“, 23-годишен моторист се блъска в мазда, след като не дава предимство на автомобила. Варненецът Н. М. е получил контузни наранявания, прегледан е и освободен за домашно лечение, без опасност за живота.

Последвайте канала на

Калина Христова
1198 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини