Дете се удави край Гоце Делчев (обновена)

  • 03 юли 2016 16:43

  • 7302
  • 3
Дете се удави край Гоце Делчев (обновена)
© Булфото (архив)

Дете е открито мъртво, след като се е удавило във водоем край град Гоце Делчев, предаде Фокус.

По данни на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” (РД ПБЗН) - Благоевград детето е от село Корница и е изчезнало във водоема вчера, а тялото му е открито около 15.30 часа от водолазите към РД ПБЗН - Гоце Делчев. Водоемът, в който се е удавило детето, се намира между селата Лъжница и Корница, Община Гоце Делчев.

Според информация на в. 24 часа завършилият пети клас М. К. излязъл в събота следобед от дома си и вечерта не се прибрал. Майка му е сигнализирала в полицията, че детето го няма. Веднага е започнало издирването. Първоначалната информация била, че 12-годишното момче е забелязано в съседно село. Хора от Корница са тръгнали да го търсят там. Друга група пък обиколили язовирите и водоемите наоколо. По обяд на брега на язовир "Явор" забелязали дрехи и въдица.

Майката е потвърдила, че това са дрехи на детето й. Веднага е извикан спасителен екип и момченцето е открито удавено съвсем близо до брега, на около 4 метра навътре. Предполага се, че въдицата му се е закачила и той е влязъл, за да я откачи.

Приятели на момчето се разпитва за да се разбере дали е бил сам или с други хора на риболов. Бащата на момчето работи в Германия. Веднага е уведомен за трагедията и е тръгнал да се прибира. Семейството има още 5 деца, допълва изданието.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
7302 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Shoni

2016.07.04 | 09:36

3
Плуването трябва да е застъпано в часовете по Физическо възпитание, 95% от нацията ни не може да плува правилно и такива инциденти за жалост през лятото са ежедневие.

2016.07.04 | 09:36

2
ГЕРБЕРСКИ ПЕДАЛИЙЙЙ СКОРО ЩЕ ВИ ЕВЕМ МАЙКАТА!

2016.07.04 | 09:36

1
маменцето им мръсно на герб с тиквата ,ограбиха държавата и убиха половината народ само за две години

Добави коментар

Водещи новини