Намериха тялото на едното дете, изчезнало в река Янтра (обновена+видео+снимки)

  • 19 юни 2016 09:10

  • 18825
  • 1
Намериха тялото на едното дете, изчезнало в река Янтра (обновена+видео+снимки)
© Булфото

Действията по издирването на двете момчета, които вчера изчезнаха във водите на река Янтра във Велико Търново, са подновени, като в тях са се включили и подразделения на Българската армия.

 

Те бяха прекратени в тъмните части на денонощието. Общо 10 водолази участват в издирвателната акция. Красимир Кръстев, шеф на пожарната във Велико Търново, обясни пред камерите на Нова телевизия, че претърсваната територия е около километър и половина.

"Теренът е много сложен и труден. Водата на места достига до 5 метра и е много бърза. Реката е много мътна и кална. Водолазите казаха, че предметите са неразпознаваеми. Ако се е случило най-лошото, телата ще изплуват след около 3 дена. Не бих казал, че няма шанс да ги намерим живи. Правим всичко по силите си да ги намерим. Всички институции действаме координирано", добави Кръстев.

Намерено е тялото на едното дете, изчезнало във водите на река Янтра, съобщи малко по-късно Кръстев, цитиран от радио Фокус. Той обясни, че тялото е намерено в района на старата поща на старата столица. Второто дето все още е в неизвестност и издирвателните действия продължават и към този момент.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
18825 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
супер

2016.06.20 | 09:16

1
Два престъпника по-малко.Харвард този път ще мине без тях ,а ние си спестихме поредните цигански министри на Ротшилд.

Добави коментар

Водещи новини