Трима загинаха при тежка катастрофа край Кнежа, инцидент на АМ "Струма" взе жертва (обнове

  • 09 май 2016 10:34

  • 16209
  • 2
Трима загинаха при тежка катастрофа край Кнежа, инцидент на АМ "Струма" взе жертва (обнове
© Булфото

Три жертви взе катастрофа в Плевенско тази сутрин, съобщи за БТА регионалният говорител на МВР Мариана Цветкова.

Сигнал за пътно-транспортното произшествие е постъпил в Областната дирекция на МВР днес, около 6:35 ч. При посещение на място полицейски екипи са установили, че на пътя от Кнежа в посока за град Искър, при движение с несъобразена скорост и в завой, водачът на лек автомобил "Дачия Логан" - 49-годишен от Белене, е навлязъл в насрещната лента и ударил лек автомобил "Фолксваген Пасат", който бил управляван от 72-годишен от Бяла Слатина. В следствие на сблъсъка са загинали водачът на "Дачия"-та и неговият спътник - 39-годишен от Белене, както и пътничка в другия автомобил - 67-годишна от Бяла Слатина. Шофьорът на "Фолксваген"-а е настанен в болница в Плевен с множество наранявания.

Извършват се огледи за установяване на обстоятелствата около пътното произшествие, уточни регионалният говорител на МВР в Плевен.

При друг тежък инцидент, станал около 6.30 часа на разклона за Мелник на авто-магистрала "Струма", е загинал мъж, съобщи БНР. Пътуващият с него в леката кола е настанен в санданската болница със сериозни травми, но без опасност за живота.

По първоначална информация от полицията, несъобразена скорост при включването към магистралата е причина шофьорът да загуби контрол над автомобила, който излязъл от пътя и се е забил в канавка. Екип на противопожарната служба е пристигнал на място, за да извади тялото на загиналия от леката кола.

Припомняме, че още трима души загинаха при тежък инцидент на пътя късно снощи. Лек автомобил се удари в ТИР на Прохода на републиката (Хаинбоаз).

 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
16209 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.05.09 | 16:35

1
Много тъ па нар много нещо! Няма ли да се избият най после та нормалните да си карат спокайно! Писна ми от глу паци!
nn

2016.05.09 | 16:35

2
Търпение му е майката. Ще се избият.

Добави коментар

Водещи новини